Gamer Bu laptopta lol oynanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor AMD Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.10 GHzRAM 8,00 GB64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Güncellemeler+1 yıl indirdim oynanıyor sorunsuz ve kasmıyor 80 fps sabit yapınca Bu laptopta lol oynanır mı? Cevapla Laptop Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bence biraz daha yüksek bir laptop bakman daha iyi olur 0 0 Yorumla
Farlander Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl En düşük ayarlarda oynatır. İşlemcisi çok zayıf ama zaten ofis tipi bir laptopmuş. (İşlemcinin sonunda "U" yazınca ofis tipi oluyor. Ultra low power.) 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl ekran kartı olsa oynanabilirdi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl tüm grafikler effectler en düşükte olcak ama Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl maalesef anca half life 1 falan oynanır bence nvidia 525M var bende bile çalışmıyor lol Yorumla Soran +1 yıl Aslında 1-2 maç girdim (botlara karşı değildi) ve düzgün çalıştı sadece çok ısınıyor. Ama mordekaiser falan yoktu ve kimsede kostüm yoktu. Grafikleri ayarlayıp girince bilgi veririrm. Yorumla Soran +1 yıl indirdim oynanıyor sorunsuz ve kasmıyor 80 fps sabit yapınca Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl benim bilgisayarda niye oynanmıyor yav :( Yorumla Soran +1 yıl lenovo benimki Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Anasını bile ağlatır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl indirdim oynanıyor sorunsuz ve kasmıyor 80 fps sabit yapınca Yorumla Emir8 +1 yıl En düşükte dimi Yorumla Emir8 +1 yıl Fps senmi sabitledin sistem daha üstüne çikmiyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence biraz daha yüksek bir laptop bakman daha iyi olur
En düşük ayarlarda oynatır. İşlemcisi çok zayıf ama zaten ofis tipi bir laptopmuş. (İşlemcinin sonunda "U" yazınca ofis tipi oluyor. Ultra low power.)
çok bir şey beklenmez ama oynanır
ekran kartı olsa oynanabilirdi
tüm grafikler effectler en düşükte olcak ama
maalesef anca half life 1 falan oynanır bence nvidia 525M var bende bile çalışmıyor lol
Aslında 1-2 maç girdim (botlara karşı değildi) ve düzgün çalıştı sadece çok ısınıyor. Ama mordekaiser falan yoktu ve kimsede kostüm yoktu. Grafikleri ayarlayıp girince bilgi veririrm.
indirdim oynanıyor sorunsuz ve kasmıyor 80 fps sabit yapınca
benim bilgisayarda niye oynanmıyor yav :(
lenovo benimki
dc den ekle beni bakalım
Anasını bile ağlatır
indirdim oynanıyor sorunsuz ve kasmıyor 80 fps sabit yapınca
En düşükte dimi
Fps senmi sabitledin sistem daha üstüne çikmiyor mu
Olur ya bişi olmasss
olabilir dene istersen