Gamer Siz bunu oynayabiliyosunuz mu? alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor konyalidan baskasina bastirmam o yuzden konyasporbütün tuslara bastim olmadı... Güncellemeler+1 yıl ben tuslari ezberleyene kadar oyun bitti diyeceklerim bu kadsr Siz bunu oynayabiliyosunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet eskiden ne oyardım ya duygulandım :/ yaş o zamanlar 13-17 kuzenlerle pes atardık özlemişim o günleri.. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet oynayabiliyorum X pas O orta kare şut üçgen de ara pas 😄 ama eskiden oynardım şimdi çok PS oynamıyorum 0 2 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl skjsnsndndnsn benim el xe basili kaliuo sürekli pas atiyom 🥲 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 alışırsın oynaya oynaya Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ali Cabbar'dan beklenen hareketler. 0 7 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl cok tusu var kafam karisti hepsine bstim 🥺 Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Sen bunu oynayıp ne yapacak alla alla 😑 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl cok havali bi oyun ben de istemistimdi...neyse bi dahakine yan koltukta dövüşlü vardi onu oynicaz 🤧 Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Sana Google'dan Barbie giydirme açayım onu oyna 🤭 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl bi de yemek yapma oyunu...oyunlar1den ac ama... Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Ben KralOyun bilirim Ali Cabbar. İyi geceler. Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl mehhh pek old degilsin...İyi gecoşki Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl pes 2013 gel vs: D 0 16 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ben besberbatim... Yorumla politenurse06 +1 yıl haydaaa bunu oynayan pes 13 ü çözer be :D Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl bunu oynayabildigimi kim dedi Yorumla politenurse06 +1 yıl ne bielyim foto atınca oynuorsun sandım qwlşrkasffsa Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl oynamaya calistim... Yorumla politenurse06 +1 yıl bilgisayardan ne oynuyorsun tabletten zordur ya Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hayir ne deniyo onun adina Playstationcu mu her ne boksa Yorumla politenurse06 +1 yıl heee anladım :D peki senin bilgisayarla aran yok mu Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hayir ama bilgisayar mühendisi olcam mukemmel celiski Yorumla politenurse06 +1 yıl oha wqşlrkas pc müh olcaksan sana birşeyler öğretmek lazım qwrlşkasf oyun şart Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl okula gidinve öğreniriz oyunlar ilgi alanima girmiyo o ayei mevzu tabi Yorumla politenurse06 +1 yıl ilk kez mi gidicen daha sen üniyw Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yes Yorumla politenurse06 +1 yıl zaman hızlı geçiyor :D ho şimdiden , ing hazırlık var mı Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl kendim calisip atlamayı planlıyorum bakalim bakalim... Yorumla politenurse06 +1 yıl iyi olur 1 sene kazanmaya bak Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben fifada basıyorum peste basmam 0 3 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ne farji var aynisi topun pesinden kosuyon Yorumla Pronari3 +1 yıl Mesela bütün far fırçaları aynı kalitede mi ordan çıkarabilirsin 😄 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl sey evet... Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ahahhahahs koptum ya 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl komik değil ... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben basarım hepsine 0 5 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl biyenmedim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı oluru Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl oynamicam küstüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konyalı mısın Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl sey cok mu belli... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet eskiden ne oyardım ya duygulandım :/ yaş o zamanlar 13-17 kuzenlerle pes atardık özlemişim o günleri..
Evet oynayabiliyorum X pas O orta kare şut üçgen de ara pas 😄 ama eskiden oynardım şimdi çok PS oynamıyorum
skjsnsndndnsn benim el xe basili kaliuo sürekli pas atiyom 🥲
😄😄 alışırsın oynaya oynaya
Ali Cabbar'dan beklenen hareketler.
cok tusu var kafam karisti hepsine bstim 🥺
Sen bunu oynayıp ne yapacak alla alla 😑
cok havali bi oyun ben de istemistimdi...
neyse bi dahakine yan koltukta dövüşlü vardi onu oynicaz 🤧
Sana Google'dan Barbie giydirme açayım onu oyna 🤭
bi de yemek yapma oyunu...
oyunlar1den ac ama...
Ben KralOyun bilirim Ali Cabbar. İyi geceler.
mehhh pek old degilsin...
İyi gecoşki
pes 2013 gel vs: D
ben besberbatim...
haydaaa bunu oynayan pes 13 ü çözer be :D
bunu oynayabildigimi kim dedi
ne bielyim foto atınca oynuorsun sandım qwlşrkasffsa
oynamaya calistim...
bilgisayardan ne oynuyorsun tabletten zordur ya
hayir ne deniyo onun adina Playstationcu mu her ne boksa
heee anladım :D peki senin bilgisayarla aran yok mu
hayir ama bilgisayar mühendisi olcam mukemmel celiski
oha wqşlrkas pc müh olcaksan sana birşeyler öğretmek lazım qwrlşkasf oyun şart
okula gidinve öğreniriz oyunlar ilgi alanima girmiyo o ayei mevzu tabi
ilk kez mi gidicen daha sen üniyw
yes
zaman hızlı geçiyor :D ho şimdiden , ing hazırlık var mı
kendim calisip atlamayı planlıyorum bakalim bakalim...
iyi olur 1 sene kazanmaya bak
Ben fifada basıyorum peste basmam
ne farji var aynisi topun pesinden kosuyon
Mesela bütün far fırçaları aynı kalitede mi ordan çıkarabilirsin 😄
sey evet...
Fıfa oyna pes oynama kapat onu bakim 🤣
Ahahhahahs koptum ya
komik değil ...
Ne bu
Ben basarım hepsine
biyenmedim ben
Yardımcı oluru