Gamer Oyun oynamadan önce bilgisayar masanız düzenli olur mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynamadan önce bilgisayar masanız düzenli olur mu 🤔#Gamer Oyun oynamadan önce bilgisayar masanız düzenli olur mu? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Düzenli. 1 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Laptoptan oynadığım için kucağıma alıp oynarım yatakta daha keyifli. 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Bazen evet bazen hayır. Arada bir salmak iyi oluyor.. 1 0 Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Evet kesinlikle daha iyi bir oyun deneyimi için toplu olması şart 1 0 Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Klavyen çok küçük değil mii 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Fotoğraf bana ait değil 😄 pinterest den Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Dagınktir her yer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düzenli.
Laptoptan oynadığım için kucağıma alıp oynarım yatakta daha keyifli.
Bazen evet bazen hayır. Arada bir salmak iyi oluyor..
Evet kesinlikle daha iyi bir oyun deneyimi için toplu olması şart
Klavyen çok küçük değil mii
Fotoğraf bana ait değil 😄 pinterest den
Ben konsol oyuncusuyum
Düzen her zaman olmalı
Dagınktir her yer