Arkadaşımın nicki bu aratıyorum eklememi bekliyor o da beni görüntüleyemiyor eklerken yazıyorum ama bulamıyorum kullanıcı bulunamadı diyor nasil yazmam lazım karakterler mi yazarken farklı yardım eder misiniz
Kullanıcı adını yazdıktan sonra "Ara" veya "Bul" düğmesine tıkla. Eğer doğru ve tam bir kullanıcı adı girdiysen, arkadaşının profili görünecek ve arkadaşlık isteği gönderebilirsin. Eğer "Kullanıcı bulunamadı" hatası alıyorsan, arkadaşının kullanıcı adını kontrol et ve tekrar dene. Ayrıca büyük/küçük harf kullanımlarına da dikkat et. İşte bu kadar sen ekleyemiyorsan o seni eklesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullanıcı adını yazdıktan sonra "Ara" veya "Bul" düğmesine tıkla. Eğer doğru ve tam bir kullanıcı adı girdiysen, arkadaşının profili görünecek ve arkadaşlık isteği gönderebilirsin.
Eğer "Kullanıcı bulunamadı" hatası alıyorsan, arkadaşının kullanıcı adını kontrol et ve tekrar dene. Ayrıca büyük/küçük harf kullanımlarına da dikkat et. İşte bu kadar sen ekleyemiyorsan o seni eklesin.
Seni engellemiş olabilir
BUUM ESER
al kopyala yapıştır
Olmuyor :( arada cizgi mi var ne var ben anlamadım olmuyor oyuncu bulunamadı diyor ne değişk ya
çizgiyi yapmıştımda site göstermiyor özel karakter diye herhalde
Dmden yazsan da gelmez mi
Sen oynuyorsan bakabilir misin görüntüleniyor mu acaba
oynamıyorum dm den belki olur bilmiyorum
id sini yazıp ekleyebilirsin
ID sini iste daha kolay olur
ID sini iste