Oyun içinde karşı cinsle gülüşmek vs. Bence sevgiliye söylemek gerekir diye düşünüyorum. Şöyle bir oyun oynuyorum insanlarla da konuşuyorum diye. Habersiz olursa bir de gereksiz samimiyete girilirse bence aldatma sayılır. Kendi sevgilim olsa aynısını yapsa ben de yakıştıramam ama oyun içinde samimiyete girmeden konuşabilir.
Dün mesela Mobile Legends'e girdim adam bana sesli sohbeti aç diye nerdeyse 30 kez dedi. Genel sohbet desen full +18 dolu. Hiç sevmedim ortamı.
Oyun içinde karşı cinsle mesajlaşmak veya sesli sohbete girmek, aldatma olarak değerlendirilmez. Bir oyun içinde diğer oyuncularla iletişim kurmak, sosyal bir etkileşim şeklidir ve çoğu zaman oyunun bir parçasıdır. Bu tür iletişimlerin aldatma olarak kabul edilmesi için, ilişki içindeki partnerin rızasını ihlal etmesi ve sadakatsizlik olarak değerlendirilmesi gerekir. Ancak, her ilişki kendi dinamiklerine ve sınırlarına sahiptir. Eğer sizin veya partnerinizin oyun içi iletişimler konusunda rahatsızlık yaşadığı bir durum varsa, açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir. Eşinizle ilişki sınırlarınızı belirlemek ve karşılıklı olarak neyin kabul edilebilir olduğunu anlamak için konuşmak, sağlıklı bir ilişki için önemlidir.
Mlbb ben de oynuyorum. Bunu da söylemeliyim ki inan oyunu ilk yıllarından beridir bilirim bu sohbet hep aynı olmuştur gündüz gece farketmez, ilgilenmiyorlar maalesef sohbetle Aldatmaya gelirsek kendi bakış açımdan söyleyeyim. Farklı erkeklerle konuşmak uygun değil ama duygusal veya cinsel dışı gereksiz samimi olunmuyorsa aldatmaya girmez
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kafasını duvara vura vura beynini patlatırım. Dişi kusla bile konuşamaz.
Oyuna gir ortamlara bak biraz şimdiki kızlar da fena, 8 tane fotomu satıyorum demiş genel chatte yani millete nude atacak. Erkekler desen yalvarıyo sesi aç diye çok mu normal yani sevgilin varken bunlarla konuşmak