Vallahi pubg'yi ben askerde öğrendim ilk gece Nizamiye nöbetçisiydim bizim nizamiyede haftada 3-4 defa gelen Komutan vardı genelde değişiyor geceleri Nizamiye nöbetleri her gece bu komutan geliyor ancak bizim çok sevdiğimiz bir Komutan vardı Her şekilde yardımcı oluyordu adam bize Geceden Sabaha kadar ben nöbet tutuyordum nöbetçilerinin başında nöbetçi olduğum için nöbetçi kontrolü yapıyorum ve geçiş araçların numaralarını yazıyorum Geçen giriş çıkış olan araçların numaralarını yazıyorum sivil araç girişi yasak oluyor askeri araçları alıyorum sadece Geceden Sabaha kadar komutan pubg oynardı orada ben de işte komutanın yanında otururken dinlerdim onları Sesli şekilde grupları vardı 3 tane kız iki tane erkek felaket oynuyorlardı komutana falan çok seviyorlardı komutan geleni indiriyordu adam Askerde bir şey yapmıyor ya pubg'de geleni indiriyor adam Bence iyi güzel yani savaş olarak da counter'dan sonrasına adım atmadım ben pubg oynayan kız iyidir bizim komutan işte Mahmut diye bir çocuk vardı Onların grubunda Mahmut için Urfa'ya gitmiş kızlar takılıyordu işte Mahmut için Urfa'ya mı gittin diye bir gece Mahmut'un evinde kalmış orada inanılmaz arkadaşlıklar olduğunu anladım
Bu hayatta nereden keyif alacağız? Ona itici buna itici. Bir oyuna ilgi duymanın veya oynamanın cinsiyetle ilişkisi yok. Herkes kendi ilgi alanlarına göre oyun oynayabilir. Cinsiyet, bir kişinin oyun oynama becerilerini veya oyun keyfini etkilemez. Herkes eşit şartlarda ve keyif almak amacıyla oyun oynar.
Her şey dozunda güzeldir eğer bu bağımlılık derecesindeyse evet insanlara itici gelebilir. Her hangi bir ilişki yaşasanız ve bilgisayarın başından kalkmasa ne hissederdiniz buna kadar gidiyor olaylar
Ben Sürekli boş zamanımda Futbol oynarım gerçekte ve Android uygulama da da , Futbol ⚽⚽⚽⚽ Oynuyorum oynarım. Yüzme 🏊🏽🏊🏽🏊🏽🏊🏽 den sonra Futbol u Seviyorum. Spor a Yüzme ile başladım Ardından Futbol ile Devam Ettim ondan dolayı da, FUTBOL BENİM VAZGEÇİLMEZİM. Futbolu bana sevdiren TEK FUTBOLCU da ; RONALDİNHO sadece. Diğerleri Sıradan.
Bravo bravo devam et böyle. Buna ek olarak pubg oynayanlar genellikle ergen oluyor hiç görmedin mi çocuklar hep cirit atıyor küfürleşerek. Bunu ilk çıktığı zaman merakımdan indirdiğimde fark ettim.
Ünlü olanlarla ilgilenmiyorum onlar ünlü olanilir kendi tercihleri ama ben gördüğümü söylüyorum. Çocuğun mikrofondan küfür ettiğini duymamla oyunu silmem bir oldu. İnsanlar her şekilde ünlü olabilir. Yani YouTuber olmaya gerek yok. Adamın kanalı vardır oraya video çeker atar ben YouTube'da bilim sayfalarını takip ediyorum.