Genel olarak online oyunlarda gördüğüm kadarıyla baya kötüler toksikler çekilmezler genelde varsa oyunun yabancı sunucusunda oynarım veya takım eşleştirme olayı varsa VPN açıp o şekilde yabancılarla oynamaya çalışıyorum.

Genel olarak online oyunlarda gördüğüm kadarıyla baya kötüler toksikler çekilmezler genelde varsa oyunun yabancı sunucusunda oynarım veya takım eşleştirme olayı varsa VPN açıp o şekilde yabancılarla oynamaya çalışıyorum.

Oyunda iyi olan da var kötü olan da Türk veya yabancı olması ilgilendirmez
Valorant oyunu zaten başlı başına saçma bir oyun ben hiç beğenmedim silahlı oyunda sihir özel güç vs. Ne alaka 🤷♂️ iyi ki Counter-strike 1.6 dan hâlâ sapmayanlar var çok şükür 1999 dan beri oyun hâlâ hayatta oynanıyor yeni oyunlar resmen hem para tuzağı hemde boşa yapılmış bir oyundur
bazı türklerin bilgisayarı kötü oldugu için ve kastığı için adamı düzgün göremeyip ölüyorlar birde türklerin ruhunda mı var bilemem ama bazı oyuncular toxic bende bu yüzden vpn açıp yabancı serverde oynuyorum
Cevap
2Cevap
Çünkü amaçları oyun değil sadece izlenme almak
Yayıncılar demedim knk genel olarak oyun oynayan türkiye de oyuncular olarak düşün
Hangi oyun olduğuna bağlı. Kendim ve benim denk geldiğim oyundaki Türkler hiçte küçümsediğin kadar kötü değildi.
Playstation.
Türklerin doğasında bu var ben mesela bazen aşırı iyi oynuyorum bazende bot olsa benden daha iyi oynuyor alışıyorsun biyerden sonra kafaya takmamak gerek :p
Bence gamerim dediklerin doğru oynamayı bilmiyolar sinirlenince küfürü basiyolar seni anliyorum
Aynen katılıyorum sana
Ne demekk jffjd
Yani oyun oynuyorsum fena bazıları ciddi kötü ne bekliyorsun ya quit ya küfür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?