Oyun oynamak sizin için bu hayattaki önemi nedir 🤔
#Gamer

Oyun oynamak sizin için bu hayattaki önemi nedir 🤔
#Gamer
Ben oyun oynamayı seviyorum ayrıca çok faydası da var Oyunlar, eğlence ve keyif alma amacıyla oynandığından, stresi azaltmaya ve rahatlamanıza yardımcı olabilir. Oyunlar, zorluğu ve rekabeti yönetmek suretiyle zihni meşgul eder ve endorfin salgılanmasını tetikleyerek mutluluk hissi sağlar. Strateji oyunları, problem çözme, planlama, dikkat ve odaklanma gibi kognitif becerileri geliştirmenize yardımcı olabilir. Hafıza, refleksler, el-göz koordinasyonu gibi becerilerinizi geliştirebilir ve zihinsel keskinliğinizi artırabilirsiniz. Çok oyunculu çevrimiçi oyunlar, insanlarla sosyal etkileşimde bulunmanıza ve yeni insanlarla iletişim kurmanıza olanak tanır. Takım oyunları, işbirliği ve takım çalışması becerilerinizi geliştirebilir, sosyal bağlantılar kurmanıza yardımcı olabilir.
Boş vaktimin yoğun olmasından dolayı zamanı daha keyifli bir şekilde geçirmeme yardımcı oluyor. Bu nedenle oyunların hayatımda önemli bir yeri var.
Cevap
9Cevap
Yemek yemek gibi hayati bir önemi var
Boş vaktimde zaman geçirdiğimde en önemli aktivite
Arkadaş ortamı ve kafa dağıtma açısından güzel.
Benim hobim bu ve üzerine uğraşmaktan vazgeçmedim.
Önemsiz ya sıkıldım zaten pubg oynuyordum şimdi hiç girmiyorum
Kafa dağıtıyorum
Ya abi hastalık gibi ya yıllar önce dedim bi ps3 alıyim şu an bağımlısı oldum bütün psler var anasını satiyim bi ps5i alırken maddi durumum geberdi onun dışında sorun yok
Aşırı bağımlılık sınıfın da ise hayatımdan cikarttirim oynuysn varsada kesinlikle uzaklaşirim.
Kafamı dağıtıyorum
Arada kafa dağıtmak için oynarım sadece.
Çok önemli
valla sıkıcı ya
Önemsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?