Merhaba KScanlar, nasılsınız? Eskiler elbette bir başkadır. Youtubede nostalji yaparken zamanında oynadığım Yusuf Yusuf ettiren oyunlar aklıma geldi. Resident evil ilk 3 oyunları Silent hill Alone in the dark serileri Felan filan derken
Onlardan birisiydi "Clock Tower" serileri
Şu psikopat küçük kızdan kaçıp durmak o kadar zordu ki anlatamam yaşayan bilir.
korku oyunu oynayamıyorum maalesef kalbim dayanmıyor geçende outlast oynamaya çalıştım kapıdan girdiğim andan sonra kalbim sürekli atmaya başladı baya dayanılmaz bir acıya sebep oluyor
Devamını batırdılar çünkü en güzeli parasite Eve 2 olanıydı O zamana kadar görüşmemiş playstation 1 de olmayacak kadar grafikleri aşırı iyi ve sinematikleri efsaneydi.
Tam hatırlamıyorum ama 4 CD olması lazım birisi bitince diğerini takardık devam ederdi.
Çıkan devam oyunu çok abartı ve saçmaydı zırt pırt askerlerin bedenine ışınlanıp çatışıyorduk Aşırı derecede yaratık yağıyordu her yerden nefes alacak konuyu anlayacak vakit yoktu.
saatlerce ps one nın basında ekrana kilitlenmis adarenlin yuksek arkadasla paslasarak oynuyorduk. cd ler cizilmesin diye dikkat ettigimiz kadar kendimize dikkat etmiyorduk. bulmacaları cozmeye calısmak ta ayrı keyifliydi, anılar canlandı birden
Vallahi ya altın gibi saklamaya çalışırdık. Çizilse en sevdiğimiz yerde donardı. Çalışsın diye dualar eder mendil kolonya artık çalıştırmak resmen pasta cila yapardık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç oynamadım abi
Deneyimlemek istersen emulatör ve romlarını indir oynarsın barış ama
Dönemine göre kıyas yaparak oynamanı tavsiye ederim.
korku oyunu oynayamıyorum maalesef kalbim dayanmıyor geçende outlast oynamaya çalıştım kapıdan girdiğim andan sonra kalbim sürekli atmaya başladı baya dayanılmaz bir acıya sebep oluyor
Geçmiş olsun
haha cok keyifliydiler, hepsini oynadım, dino crisis vardı bir de
Asla unutulamazlar parasite Eve de unutmamak lazım
aynen onun devamini yapmamıslardı beklemistim baya, resident evil village oynucam bir ara da eskisi gibi keyifli degiller
Devamını batırdılar çünkü en güzeli parasite Eve 2 olanıydı
O zamana kadar görüşmemiş playstation 1 de olmayacak kadar grafikleri aşırı iyi ve sinematikleri efsaneydi.
Tam hatırlamıyorum ama 4 CD olması lazım birisi bitince diğerini takardık devam ederdi.
Çıkan devam oyunu çok abartı ve saçmaydı zırt pırt askerlerin bedenine ışınlanıp çatışıyorduk
Aşırı derecede yaratık yağıyordu her yerden nefes alacak konuyu anlayacak vakit yoktu.
saatlerce ps one nın basında ekrana kilitlenmis adarenlin yuksek arkadasla paslasarak oynuyorduk. cd ler cizilmesin diye dikkat ettigimiz kadar kendimize dikkat etmiyorduk. bulmacaları cozmeye calısmak ta ayrı keyifliydi, anılar canlandı birden
Vallahi ya altın gibi saklamaya çalışırdık. Çizilse en sevdiğimiz yerde donardı. Çalışsın diye dualar eder mendil kolonya artık çalıştırmak resmen pasta cila yapardık.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!