Hangi oyun evreninde yaşamak istersiniz?
#Jende
Mortal kombat evreninde Kitana olarak yaşamak isterdim.

Hangi oyun evreninde yaşamak istersiniz?
#Jende
Mortal kombat evreninde Kitana olarak yaşamak isterdim.

Tabi ki de Serious sam oyun evreninde benim en çok sevdiğim oyun karakteri ayrıca
Serious Sam, Croteam tarafından geliştirilen bir video oyun serisidir. Oyunlar, hızlı tempolu birinci şahıs nişancı oyunları olarak bilinir ve aksiyon dolu bir deneyim sunar. Seri, 2001 yılında ilk oyunu "Serious Sam: The First Encounter" ile başlamıştır.
Serious Sam oyunlarında genellikle düşman ordularıyla savaşan ana karakter Sam "Serious" Stone'ı kontrol edersiniz. Oyunlar, genellikle açık alanlarda geçer ve oyuncuya büyük bir düşman yığınıyla karşılaşma fırsatı verir. Oyuncular, çeşitli silahlar ve güçlendirmeler kullanarak düşmanları alt etmeye çalışırken, çeşitli bulmacaları çözmek ve engelleri aşmak için de stratejik düşünmelidir.
Sub-zero olmak istedim.. tüm Mortal Kombat oyunlarında da en iyi oynadığım karakterdir..
Cevap
20Cevap
Left 4 dead evreninde yaşamak isterdim. Şu tanıtıma bile aşığım. Defalarca bıkmadan izliyorum. Ahh Zoey! Üzümlü kekimmmm. 😃😍
https://youtu.be/Z5g3mrK82VABannerlord da herhangi bir clan lideri olmak isterdim
The Wolf Among Us'ta, Bigby'nin yancısı olmak isterdim.
Just cause 3 veya doki doki olabilir. 4 tane anime kızına sabah akşam şiir yazarım nabalım
Flight simulator evreninde a350 pilotu olarak yaşamak isterdim😀
Assassin's Creed kesinlikle
Fifa 2023.. o tezahürat yapan taraftarlarından biri olmak ve tek küfür eden ben olmak isterdim
Yüzüklerin efendisi.
LoL.
Witcher evreninde Witcher olmak isterdim.
Fallout diyorum.
God of war
istemezdim, hemen ölme ihtimali var
Neden kitana?
Sevdiğim için
Mortal
Mafia 2
Age of 2
Gta evreni olsun😄
Call of Duty
Mortal kombat
Warcraft evreni