kare olanlardan alacagım. su anda gamepower diye bi markanın kocaman bi mousepadini aldım korkunc kirleniyor ve gereksiz büyük...
200-300lira civarı olursa güzel olur fps oyunları oynuyorum simdiden tesekkürler
kare olanlardan alacagım. su anda gamepower diye bi markanın kocaman bi mousepadini aldım korkunc kirleniyor ve gereksiz büyük...
200-300lira civarı olursa güzel olur fps oyunları oynuyorum simdiden tesekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hepsiburadadan bak çeşit çok orada Logitechin kare olanı kullanıyorum
Razer al diğerleri 5 TL lik şey
steelseries nasıldır
O da iyi aöa benim tüm ekipmanlarım razer hepsi uyumlu çalışıyor
benim öyle marka takıntım yok ama cogu insan her seyi aynı marka olsun istiyor kendini markanın fanı yapıyor yani mesela bi sapkada lacoste logosu var diye 2bin lira veriyorlar marka uyumu icin.
Ya şöyle bir şey var mause umu klavyemi kulaklığımı aynı uygulamadan kontrol edebiliyorum öyle bir artısı var hepsinin aynı markası olması ve razer cidden çok daha iyi özelleştiriliyor mesela bazı oyunlara özel hatta oyundaki her karaktere özel ışıklandırması var odanın ışıklarını bile uyum sağlatabilirsin anlaşmalı marka alırsan
razerın üst düzey ürünleri gercekten cok iyi ama satıs politikasını adice buluyorum. ucuz şeye özellikle kusur ekliyor yok yere.
Benim eski kablosuz mauseumda razer dı zamanında razerın en iyi en pahalı mauseuydu sansürü bozuldu
Fps olarak ne oynuyorsun