Gamer Gamer odası dediğiniz zaman kafanızda nasıl bir görsel oluşur? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Gamer odası dediğiniz zaman kafanızda nasıl bir görsel oluşur 🤔#Gamer Gamer odası dediğiniz zaman kafanızda nasıl bir görsel oluşur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. resimdeki gibi 1 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Görseldeki parçalar ve oda düzeni değişse de bu tarz ışıklandırılmış bir oda tam olarak kafamda canlanan bir odadır. 1 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Açıkçası aklımda nasıl bir görüntü olursa olsun oda halen aynı oda. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karanlık ve sadece bilgisayar ışığı olan bir oda 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Yeşil ışıkların içinde karanlık bir oda. 1 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Hiç sevmiyorum dijitalde oyun oynamayı 1 1 Yorumla porsheanime +1 yıl Ah şu evrenin içine bir girseniz Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Işıl ışıl 1 2 Yorumla Akskgk +1 yıl Heryer sanki pavyon Yorumla everkeğii +1 yıl Bu seferki iyimiş gardaşBidakine az koy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
resimdeki gibi
Görseldeki parçalar ve oda düzeni değişse de bu tarz ışıklandırılmış bir oda tam olarak kafamda canlanan bir odadır.
Açıkçası aklımda nasıl bir görüntü olursa olsun oda halen aynı oda.
Karanlık ve sadece bilgisayar ışığı olan bir oda
Suriyelilere yardim topluyoruz
Yeşil ışıkların içinde karanlık bir oda.
Böyle yanarli dönerli renkli
Hiç sevmiyorum dijitalde oyun oynamayı
Ah şu evrenin içine bir girseniz
resimdeki çok iyi aşık oldum
Görseldeki gibi.
Böyle bir şey
Işıl ışıl
Heryer sanki pavyon
Bu seferki iyimiş gardaş
Bidakine az koy
Büyük ekran
Benim odanın aynısı