Gamer 3 ay Böyle bir oyun sisteminiz olsaydı satar mıydınız yoksa zaman mı geçirirdiniz? FiqHShottFenomen Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Böyle bir oyun sisteminiz olsaydı satar mıydınız yoksa zaman mı geçirirdiniz 🤔#Gamer Böyle bir oyun sisteminiz olsaydı satar mıydınız yoksa zaman mı geçirirdiniz? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Gamer konusunda 950 cevap paylaştı. Satmam. Böyle bir güzellikten vazgeçilir mi? 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Gamer konusunda 423 cevap paylaştı. Insan böyle bir oyun sistemini satmaya kıyamaz ki ben de böyle bir sistem olsa sanırım hiç dışarı çıkmak istemem 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 51% 3 ay Asla satmazdim becerebildiğim kadarıyla oyun oynardım. 1 0 Yorumla
lǝuıʇuǝsッ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay asla satmazdım zaten böyle bir sistem dizmek dünya masraf 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% 3 ay ses sistemi ve monitörlerden 2 sini satardım gerisi kalsın 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Gamer konusunda 330 cevap paylaştı. 4 ekrandan nasıl oynayacam ki 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Satardım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Satmam. Böyle bir güzellikten vazgeçilir mi?
Insan böyle bir oyun sistemini satmaya kıyamaz ki ben de böyle bir sistem olsa sanırım hiç dışarı çıkmak istemem
Asla satmazdim becerebildiğim kadarıyla oyun oynardım.
asla satmazdım zaten böyle bir sistem dizmek dünya masraf
ses sistemi ve monitörlerden 2 sini satardım gerisi kalsın
Kesinlikle zaman geçirirdim.
tek bir laptop yeterli
4 ekrandan nasıl oynayacam ki
Tw yayın bile açarım 😂
Satarım ، gereksiz bir şey
Satardım