Gamer Empire earth oyunu oynamak isteyen var mı? Yusufaktas1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Empire earth oyunu için vs atmak için bir donör gerekli kim ister. Yapalım şu işi. Ben donör değilim. Kendine eğlenecek başka birini bul Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yeni donörlere ihtiyacımız var. Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler Empire earth oyunu oynamak isteyen var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynardım da oyun sıkıyor 0 1 Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Neden sıkıyor çok güzel oyun.
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Rise of Nations oyununa çok benzettim 0 1 Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Evet çok benziyor ama Rize of nations daha iyi bir oyun. Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Başka bişey oynarsak oynarım 0 4 Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Aklında ne var Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl Duygularım... Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl Sen şimdi benim duygularımla oynayacaksın ağzıma sııch bende maal maal durayım nasıl fikie Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Senin gibi çelik gibi donörler lazım bana. kendine sakın haksızlık etme. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne demek o dostum? 0 3 Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Oyun indir bedava oyna eski bir oyundur belki abilerin bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah be güzel kardeşim...Eski empire earth ve age of'cuyum ben :)NE yazacaksın diye dedim, hemen laf vurdun. Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Ya sen nasıl bir kralsın kelimesi ile değiştirdim. istersen bir ara oynarız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oynardım da oyun sıkıyor
Neden sıkıyor çok güzel oyun.
Rise of Nations oyununa çok benzettim
Evet çok benziyor ama Rize of nations daha iyi bir oyun.
Başka bişey oynarsak oynarım
Aklında ne var
Duygularım...
Sen şimdi benim duygularımla oynayacaksın ağzıma sııch bende maal maal durayım nasıl fikie
Senin gibi çelik gibi donörler lazım bana. kendine sakın haksızlık etme.
Ne demek o dostum?
Oyun indir bedava oyna eski bir oyundur belki abilerin bilir
Ah be güzel kardeşim...
Eski empire earth ve age of'cuyum ben :)
NE yazacaksın diye dedim, hemen laf vurdun.
Ya sen nasıl bir kralsın kelimesi ile değiştirdim. istersen bir ara oynarız