Doğru, hepsinin tarzı aynı ama en azından vakit geçirtiyor yolda, işte boş zamanlarda sıkılmamak için. Farmville Tropic Escape oynuyorum. Köy kaçamağı da oynamıştım epey ama o sıkıcı biraz. Tropic daha keyifli.
Aldım aslında o oyunu da çok fazla oynamadım. Yeni oyun deneyip duruyorum sürekli, belli bir oyunda kalamıyorum. Bi yandan Switch üzerinden Just Dance oynuyorum, bi yandan PS’de en son oynadığım Death Stranding ve Wo Long Dynasty ile uğraşıyorum. Gollum oyunu çıktı bugün ona bakıcam akşam. Belli bir hikaye olunca daha keyifli oluyor. PC’de son zamanlarda dizi izlemek dışında bişey yapmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Clash of Clans
Clash of Clans
Mobil olarak sadece bu..
Hafıza açısından vs toy blast diye. Hatta bu oyunu 82 yaşındaki babaannemde oynuyor.
pek mobil oyun takılmıyorum
Pubg oynuyordum telefonum deposu sıkıntılı olduğu için bıraktım
Maalesef yok. Hepsi farm ville gibi berbat.
Doğru, hepsinin tarzı aynı ama en azından vakit geçirtiyor yolda, işte boş zamanlarda sıkılmamak için. Farmville Tropic Escape oynuyorum. Köy kaçamağı da oynamıştım epey ama o sıkıcı biraz. Tropic daha keyifli.
Ben pc'de crusader kings 3'te takılıyorum. Diğer pc oyunlari da hep zombi temali saçma şeyler. Cities skylines da oynadim o da sıkıcı
Aldım aslında o oyunu da çok fazla oynamadım. Yeni oyun deneyip duruyorum sürekli, belli bir oyunda kalamıyorum. Bi yandan Switch üzerinden Just Dance oynuyorum, bi yandan PS’de en son oynadığım Death Stranding ve Wo Long Dynasty ile uğraşıyorum. Gollum oyunu çıktı bugün ona bakıcam akşam. Belli bir hikaye olunca daha keyifli oluyor. PC’de son zamanlarda dizi izlemek dışında bişey yapmıyorum.
Ben de death stranding sadece hikaye modu çıkarsa indireceğim. Normal haliyle kuryelik yapmak, yaratiklarla savaşmak çok angarya gibi geliyor.
Vegas gangster.
Bilen bilir.
Subway Surf güzel
Mobil oyun sevmiyorum
Bıkıyorum hepsinden
Street fighter duel
bitlife
Oyun oynamiyom
mobile legends
BRAWL STARS
Sky 🥹🫶🏻
Pubg