god of war tarzı oyun ariyorum bilen var mı acaba biliyorsunuzki ragnarok pc düşmedi
ya da bana heyecan verebilecek oyun tavsiye edermisiniz

god of war tarzı oyun ariyorum bilen var mı acaba biliyorsunuzki ragnarok pc düşmedi
ya da bana heyecan verebilecek oyun tavsiye edermisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Darksiders serisi: Bu serinin oyunları, savaşçıların savaştığı bir dünyada geçen aksiyon-rol yapma oyunlarıdır. Serinin ana karakteri War, öfke tanrısıdır ve benzer bir dövüş stiliyle God of War'a benzerlik gösterir.
Devil May Cry serisi: Bu serinin oyunları, aksiyon ve hızlı tempolu dövüş mekanikleriyle tanınır. Oyuncular, şeytan avcısı Dante veya diğer karakterlerle sürrealistik aksiyon dolu maceralara atılır.
Devil may cry denedim ama maalesef tat alamadim Darksiders bi deneyebilirim youtube inceliyorum oyunu
Shadow of War baya iyi
god of war hissi verirmi? kararsız kaldım
Aslında şöyle bana göre o oyun god of war'dan 3 kat daha fazla zevk verir nedeni orta dünya hayranıyım ve oyunun oynanış tarzı güzel geliyo kişiden kişiye değişiyo
Shadow of war evet bi heycan var denemem lazim
o zaman kesinlikle denicem
Dene bence ama şöyle hikayesi felan değiştirilmiş baya Orta dünyadaki olaylarla alakası çok yok ama sürekli savaş olduğundan sarıyo birde god of war'ı seviyorum özellikle ilk oyunlarını
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!