Gamer Cs go da envanteriniz ne kadar benim 30 bin oyundaki en sevdiğiniz sakinler neler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kendi skinlerimi seviyorum Güncellemeler+1 yıl Skinler olacaktı Cs go da envanteriniz ne kadar benim 30 bin oyundaki en sevdiğiniz sakinler neler? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 791 cevap paylaştı. Hiç hesaplamadım ama csgo kısmı 50 bin vardır. En sevdiğim skin awp fade belki alırım ileride. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cs2 ile daha hoş görünüyor onu bende düşündüm alabilirim Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Skinleri pek önemsemiyorum CS de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk kez böyle düşünen birini gördüm Yorumla KnightsSword +1 yıl yani ajsadf görsellik önemlidir ama abartmamak lazım bence :D Yorumla
adekugbw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Printstream deagle müq 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendi deagle mı satsam 8 tane alınıyor sanırım Yorumla adekugbw +1 yıl İstersen bin tane al benim en sevdiğim o Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel duruyor Yorumla Soran +1 yıl Ben m4 ünü seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç hesaplamadım ama csgo kısmı 50 bin vardır. En sevdiğim skin awp fade belki alırım ileride.
Cs2 ile daha hoş görünüyor onu bende düşündüm alabilirim
Skinleri pek önemsemiyorum CS de
İlk kez böyle düşünen birini gördüm
yani ajsadf görsellik önemlidir ama abartmamak lazım bence :D
Printstream deagle müq
Kendi deagle mı satsam 8 tane alınıyor sanırım
İstersen bin tane al benim en sevdiğim o
Evet güzel duruyor
Ben m4 ünü seviyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!