Neler yapmam gerekiyor bu sorunlara karşı siz söyleyin Fifa 23 donma sorunu nasıl çözülür?

Neler yapmam gerekiyor bu sorunlara karşı siz söyleyin Fifa 23 donma sorunu nasıl çözülür?

Ben bu sorunu Fifa 22 versiyonunda yaşamıştım geçen sene sana tavsiyem youtube de video anlatımı var bu konuyla alakalı oradan izleyerek sorunu çözebilirsin.
Selam,
Bilgisayar oyunlarında tam performans alabilmek için sistem gereksinimlerinin yeterli seviyede ve güncel olması gerekiyor. Bilgisayarındaki ekran kartı, RAM ve işlemci gibi farklı sistem özelliklerinin oynamak istediğin oyuna uygun olması sorunsuz çalışmasını sağlayabilir. FİFA 23 oyun içi kasma sorunu herkesin yaşayabileceği problemlerden biri. Kolay bir şekilde yapabileceğin önerilerimi inceleyerek FİFA 23 kasma problemi için çözüm üretebilirsin.

FİFA 23 kasmaya başladı diyorsan bilgisayarında bazı yenilikler yapman gerekebilir. Güncelleme yapmak akla gelen en basit yöntemlerden biri oluyor. Ayrıca şu önerileri değerlendirerek oyun performansını iyileştirebilirsin.
Oyunlar dan pek anlamam ama kasıyorsa işlemci, ram, ve ekran kartı kapasitesi düşük olduğundan kasma olduğu biliyorum
Cevap
1Cevap
Kolun markası ne oyuna girip En sevdiğin takımı DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ GALATASARAY yapmayı unutma
Xbox kullanıyorum ben hemen bağlanıyor
Xbox kumandası
Uygulama kurman gerekebilir keşke xbox alsaydın direkt bağlanıyor
Müsait olursan fifa oynarız eğer istersen
cocukken cd leri kolonya ile siler koyardık o zaman çalışırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?