Oyunu sildim geri kurdum yine aynı nasıl açılacak bu oyun
Bekliyor giriş kısmında hiçbir şeye tıklayamıyorum
Oyunu sildim geri kurdum yine aynı nasıl açılacak bu oyun
Bekliyor giriş kısmında hiçbir şeye tıklayamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Steam oyun dosyalarının yüklenmesi birkaç dakika sürebilir, bu yüzden oyunun açılmaması bence normal. Bilgisayarı yeniden başlat. Steam'i yeniden başlat. Steam'i kapatıp açarak sorunu çözebilirsin. Bunun için Steam istemcisine sağ tıkla ve "Çıkış" seçeneğini seç. Ardından Steam'i tekrar açarak oyunu başlatmayı dene. Oyun dosyalarını doğrula: Steam istemcisinde oyuna sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. Ardından "Yerel Dosyalar" sekmesine git ve "Bütünlüğü doğrula"yı seç. Bu işlem, oyun dosyalarını kontrol ederek eksik veya bozuk dosyaları tamir eder. Beta güncellemelerini dene. Oyunun steam sürümüyle ilgili bir sorun olabilir. Bu durumda, Steam istemcisinde sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. Ardından "BETALAR" sekmesine git ve oyunun beta sürümünü seç. Beta sürümünü seçtikten sonra, oyunu güncelle ve yeniden dene. Antivirüs programını devre dışı bırak. Bazen oyun dosyalarının yüklenmesini veya çalışmasını engelleyebiliyor. Oyunu tekrar yükle. Oyun hala açılmıyorsa, oyunu tamamen silip tekrar indir. Bu işlem, oyun dosyalarının tamamen yeniden yüklenmesini sağlayacaktır.
Eğer bunları denemene rağmen oyun hâlâ açılmıyorsa, oyunun geliştirici veya Steam Destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.