Gamer RDR2 'de atımızı nasıl besliyoruz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar atımı nasıl beslicem hayvan açlıktan kıvranıyor RDR2 'de atımızı nasıl besliyoruz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
StrongPosition Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pc den oynuyorsan at üstündeyken tab tuşuna bas ordan atı seç yiyecek bölümü çıkıyor zaten 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Saman vereceksin. ya da orada yemek yap onu ver her türlü yer. Bir ara atım vardı, sürerdim. Çok güzel hayvanlar, çok akıllılar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi nasıl vereceğimi bilmiyorum aslında yanına gidip basıyorum tuşlara ama benim adam kendi yiyor fkgfj Yorumla Eğitilme +1 yıl Oyunu bilmiyorum. Google YouTube den ara bulursun cevabı Yorumla Soran +1 yıl abijim ben oyundan bahsediyorsun sanıyorum :d Yorumla Eğitilme +1 yıl Yok benim gerçekten atım vardı 🤣 oyunu oynamadım. Ama oyunda gerçekle aynıdır neredeyse. Google bak sen çözüm orada Yorumla
berat832 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Knk havuç yokmu çantanda ya havuç ver dlmsksksksskksjsjsnsYa da başka bir at çal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Havuç yokki bide ben duygusal bağ kurdum bununla şimdi başka at istemem kskc Yorumla berat832 +1 yıl O banada oluyo sksksksksjdjdjdkdk Bende bir kere duygusal bağ kurduğuö atımla dağın tepesinden düşmüştüm at ölmüştü ya kapatmıştım sonra oyunu Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Rdr2 trainer indir, tek tuşta atın hiç acıkmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orj oyunda sıkıntı olur mu onlineden ban felan Yorumla Oluştur +1 yıl Online olarak oynayamazsın, story modunda oynarsın sadece. Story modunda oynadın diye de online modundan ban olmaz merak etme Yorumla
Sessizdenizz Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl ben bu soruya neden bu kadar güldüm 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öldü🥺 Yorumla
schopen Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl youtubeda var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl doğru diyon he aklıma ilk burası neden geldiyse alışkanlık Yorumla schopen +1 yıl burdan anlatılmaz zaten. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pc den oynuyorsan at üstündeyken tab tuşuna bas ordan atı seç yiyecek bölümü çıkıyor zaten
Saman vereceksin. ya da orada yemek yap onu ver her türlü yer. Bir ara atım vardı, sürerdim. Çok güzel hayvanlar, çok akıllılar
Şimdi nasıl vereceğimi bilmiyorum aslında yanına gidip basıyorum tuşlara ama benim adam kendi yiyor fkgfj
Oyunu bilmiyorum. Google YouTube den ara bulursun cevabı
abijim ben oyundan bahsediyorsun sanıyorum :d
Yok benim gerçekten atım vardı 🤣 oyunu oynamadım. Ama oyunda gerçekle aynıdır neredeyse. Google bak sen çözüm orada
Knk havuç yokmu çantanda ya havuç ver dlmsksksksskksjsjsns
Ya da başka bir at çal
Havuç yokki bide ben duygusal bağ kurdum bununla şimdi başka at istemem kskc
O banada oluyo sksksksksjdjdjdkdk
Bende bir kere duygusal bağ kurduğuö atımla dağın tepesinden düşmüştüm at ölmüştü ya kapatmıştım sonra oyunu
Rdr2 trainer indir, tek tuşta atın hiç acıkmasın
Orj oyunda sıkıntı olur mu onlineden ban felan
Online olarak oynayamazsın, story modunda oynarsın sadece. Story modunda oynadın diye de online modundan ban olmaz merak etme
ben bu soruya neden bu kadar güldüm 😅
Öldü🥺
youtubeda var
doğru diyon he aklıma ilk burası neden geldiyse alışkanlık
burdan anlatılmaz zaten. d