Optimizasyon sıkıntısı en büyük dert. The Last of Us part 1 için 49 gb’lık yama gelmiş performans iyileştirmesine yönelik. Sanki uyarlamayı tamamen silip en baştan yapsalar daha kolay olacak 😂 Ben PS’den oynayıp bitirmiştim, herkesin oynaması gereken çok güzel bir hikaye. Ama PC’de bu tarz sıkıntılar olabiliyor işte. Gelen güncellemenin detayları resimde.
Konsoldan PC’ye uyarlanan oyunlar hep mi sıkıntılı?
Oyunun sadece güncellemesi o kadar. Normalde 110 gb civarı olması lazım. Gerçi PS versiyonunu oynamıştım ben PC’de ne kadar bilmiyorum. Yeni çıkan oyunların çoğu 100 gb üstünde. Boyutlar çok büyük.
Güncellemesini beğenmemiştim zaten 😄 110 gb mı😳😳 Ps'de oyun güzel oluyor ya, Pc çok küçük kalıyor onun yanında. Ben telefonumdaki Asphalt ile Onmyoji Arena çok yer kaplıyor diye üzülüyorum, sen 110 gb dedin hahahah 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde sorun oluyor
49 Gb'lık yama mı? Bu bildiğimiz pantalon paçası yaması gibi soyut hâle bürünmüş olan yama mı 🤔 aklım karıştı 😂😂
😂😂😂 olabilir. Öyle bir boyutu var 😅
Pantalon ne ya, pantolon olacaktı.
Sende çok gülmeseydin iyiydi 🙄 kendimi meraklı ve öğrenmeye çalışan 1. sınıf çocuğu gibi hissettim bir an 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hiç beklemediğim bir cevap olunca dayanamadım 😅 güzel benzetme.
Anladım 😊 yine de o oyunu beğenmedim, 49 gb ne ya sanki ince detaylı dantel mi işlemişler o kadar yer kaplıyor
Oyunun sadece güncellemesi o kadar. Normalde 110 gb civarı olması lazım. Gerçi PS versiyonunu oynamıştım ben PC’de ne kadar bilmiyorum. Yeni çıkan oyunların çoğu 100 gb üstünde. Boyutlar çok büyük.
Güncellemesini beğenmemiştim zaten 😄 110 gb mı😳😳 Ps'de oyun güzel oluyor ya, Pc çok küçük kalıyor onun yanında. Ben telefonumdaki Asphalt ile Onmyoji Arena çok yer kaplıyor diye üzülüyorum, sen 110 gb dedin hahahah 😂😂😂
Şu ana kadar karşılaştığım çoğu oyunda bu şekilde sorunlar oluyor. Sebebini merak ediyorum fakat asla böyle bir konuyu araştırmadım :D
Ben Darksiders oynarken pek sıkıntı çıkmıyordu sanki, ya da ben denk gelmedim.
Sonradan yapılan düzeltmeler bilgisayarı zorluyor ben öyle sevmiyorum güncelleme olmamalı olduğu zaman sürekli sorun çıkıyor.
bence sebebi erkenden piyasaya sürüp para kazanmaya çalışmak. çünkü zaten artık her şey online olduğu için sonra düzeltiriz diye düşünüyorlar
Berbat ya insanın hevesini kaçırıyorlar resmen..
Gta 4 gibi :)