101 okey oynamayı severim. Ama uygulama üzerinden tabii ki. Aksi hâlde masa da oynanan okey de taşları toplayamıyorum, ve oyun sonu benimle uğraşamayıp masadan kovuyorlar.
Evet, özellikle evdekileri de alıştırdım. Düzenli olarak haftada en az bir akşam oynuyoruz 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fazlası sıkar muhabbet etmek daha güzel he birde insanimiza Türk gençliğine çok üzülüyorum maalesef işten okuldan cikildiginda yapılacak aktivite yok düzgün, insanlar vakit öldürüyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Hayır sevmiyorum oynamayı ama arkadaşlar oynarken birisinden taş çalıp diğerine vermek eğlenceli oluyor 😄
Evet severim gadası
101 okey oynamayı severim. Ama uygulama üzerinden tabii ki. Aksi hâlde masa da oynanan okey de taşları toplayamıyorum, ve oyun sonu benimle uğraşamayıp masadan kovuyorlar.
Oynamayı bilmiyorum, bu yüzden masada 5. olarak oturtulup kahve, hamburger vs ısmarlanıp izleyen kişi oluyorum.
Evet, özellikle evdekileri de alıştırdım. Düzenli olarak haftada en az bir akşam oynuyoruz 😄
Fazlası sıkar muhabbet etmek daha güzel he birde insanimiza Türk gençliğine çok üzülüyorum maalesef işten okuldan cikildiginda yapılacak aktivite yok düzgün, insanlar vakit öldürüyorlar.
Evet kim sevmez ki eğlenceli oyundur bazen el bitiyor dersin bir taş 10 el gelmez bazen de bu ne dersin 5 elde toparlanır.
İnsanları bir araya getirmek ve güzel sohbetlerin başlaması için şahane bir oyundur. Pek oynadığım söylenemez ama seyretmekten zevk alıyorum.
101 oynarım. Kuzenlerle ya da arkadaşlarımla kahveye gidip oturmak eğlenceli olur. Kazanıp istediklerimi aldırırdım.
Okey oynamadım hiç.. Ben tavla ve satranç tercih ederim he bi de pişti poker falan :D Keyifli geceler..
Jübilemi yapalı yıllar oldu. Hayatım boyunca kullanabileceğim şansları o son oyunda harcadım. :P
Severim ama hile yapıyorum, taş çalarım 🤪😂
Pis yancılar işiniz gücünüz yemek içmek masaya kitlemekk
Yaz
Eskiden severdim uzun zamandır oynamıyorum. iyi bir ortam olursa çok severim
valla telde indirili kac aydir oynamiyom, ilk indirdigim siralar oynuyordum sonradan kaldi gitti baslayabilirim bak yine kfdjg
Bı kaç kere abim göstermişti başka oynamadım.
Bilmiyorum ki hiç anlamam
Severim, değişiklik oluyor kafamızı dağıtıyoruz
Oynamayı bilmiyorum
Sevmez miyim. Arkadaşlarla oynamayı özledim
Oynamayı bilmiyorum🤷♂️
Bilmiyorum oynamayı
Taş dizmeyi sevmiyorum
Sevmem oynamayı da bilmiyorum
Bir süre sonra bayıyor ya beni
101 severim ben okey sıkıcı geliyor
hayat okey oyanamk için ççok kısa<1!
101 bayılırım her fırsatta oynamak isterim 😂
Bayılırım en sevdigim
Sen oynamıyorsun izliyorsun ama 😃
Pazar günü 100 Luk rakı kaybettim okede
Bundan 5 yıl önce sarıyodu
Okey oynamayı unuttum
Islak mendil ne alaka dürüm mü söylediniz
Çok kısa sürecekse severim
Bilmiyorum öğrenemedim bir türlü
Evettt ve hep kazanırm
En nefret ettiğim oyunlardan biridir.
yok hiç sevmem oynayanıda sevmem
Oynamasını bilmiyorum
okey diyince aklıma diğer okey geliyor ya sdfsdfsd
Skjsjs
KS bozdu bizi sdfsdfsd
Okey sevmem. Kontrolsüz güç, güç değildir.
Yarım saatliğine severim. Fazlası sıkar
Aaa neden
Nolucaktı? Dayılar gibi sabaha kadar kıraathanede mi yatalım?
İçerisi şampiyonlar ligi gibi 😂
Evet, severim
tamam abi teşekkür ederim hayırlı
Eskiden çok severdim ama artık sevmiyorum
Severim:)
Bayılırım :D
Eskiden oynardık.
Çook ekdmsodnofklg
101 severim
101 oynarız ara sıra
Favori oyunum
Hesabına oynuyoz ılk tur bıtsın ben geçecem😂