haksızlık değil mi sizce de? 150 tl ye almayanı dövüyorlardı 2022 de iken alınır mı sizce hala hardisk de yer olsa alcam da yer yok hayrına Doğum günümde 1 terabayt masaüstü PC harddiski alan olur mu bana KS sen acaba gta 5 oynamak için lazım da aga

haksızlık değil mi sizce de? 150 tl ye almayanı dövüyorlardı 2022 de iken alınır mı sizce hala hardisk de yer olsa alcam da yer yok hayrına Doğum günümde 1 terabayt masaüstü PC harddiski alan olur mu bana KS sen acaba gta 5 oynamak için lazım da aga
GTA5 epik games ücretsiz dağıtmıştı bırak 150 tl yi. Keşke o zamanlar alsaydın. Bilgisayarım yoktu diyebilirsin ama ben de sana yokken de oyunu alabiliyordun birikim yapabilirdin diyeceğim. Bence indirim bekle şimdi alma. Genel indirimler oluyor yarı yarıya düşer o zaman fiyatı.
Oyunlarlar alakam yok ama gta efsane oyun bildiğim kadarıyla. Uzun süre çok tutuldu. NFS oyna sende 😀 Arka sokaklar izleyen sen miydin? Mazici seni 😀
Cevap
5Cevap
Çok pahalı. İndirimi beklemek lazım
Ben 2020 de yılbaşında almıştım 24 TL indirim kuponu ile birlikte. Yılbaşını bekle iyi indirimler oluyor
Lafımı olur gönderiyorum uçağımla reis, listeyi yaz at bana
Bence hâlâ çok pahalı değil
Ben Cs basladim 1.5 senedir oynamiyordum
alınır
Alınmaz bence
Ben sevmiyorum bilgisiyar oyunlarını eskidi bir de
Nadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?