en güzel ve uzun görüşleri bekliyorum, bakalım kimlerin farklı fikirleri var.

en güzel ve uzun görüşleri bekliyorum, bakalım kimlerin farklı fikirleri var.

İki kardeş, işlemedikleri bir suçtan dolayı hapse atılır ve orada kalan süre boyunca kaçış planlarını yaparlar. İsyan çıkartıp hapisaneden kaçtıktan sonra, sokaklarda hayatta kalmaya çalışırken bir suç örgütüne denk gelirler. Kardeşler, örgütün lideri tarafından fark edilir ve örgüte katılmak için teklif alırlar. Kardeşler, örgütün hiyerarşisinde yükselmeye başlarlar ve zamanla örgütün en güçlü üyelerinden biri haline gelirler. Yaptıkları işler sayesinde para ve güç elde ederler. Ancak, bu yolda birçok zorlukla karşılaşırlar ve kendilerini rekabet içinde olduğu diğer suç örgütleriyle savaşırken bulurlar. Oyuncular, açık dünya tarzında tasarlanmış bir şehirde keşif yapacaklar ve kardeşlerin hikayesine tanık olacaklar. Karakterler, çeşitli görevlerle para ve malzeme toplayarak kendilerine yeni ekipmanlar satın alabilecek ve örgütlerinin gücünü artırmak için yeni işlere atılacaklar. Ayrıca, oyuncuların kararları ve seçimleri de oyunun sonucunu etkileyecek.
e sen direk gta 5 anlatmışsın. d
Mmorpg olurdu aşırıya kaçmadan oyun içi satın almada koyardım ama insanlar emekleriyle biryerlerede gelebilirdi bu arada mmorpg olmasının sebebi knıght online ve metin2 haricinde çıkan her oyunun çöp olması bu ikiside kendi kendini bitirdi olan mmorpg sevenlere oldu.
Cevap
6Cevap
Ben kesin fake dolu bir oyun yapardım. Sıkıcı başlayan pembe beyaz ağırlıklı soft bir oyun gibi başlayan ama sonra bir anda ekran kırılma efekti ile o küçük pembe beyaz oyunun ele geçirilip bir korku oyununa dönüşmesini ve binbir aniden efekt ile tasarladım. Çözülmesi gereken uzun bilmeceler aşırı zeka ve hız gerektiren bie oyun. Eğlenceli olabilirdi. Tek harita dört parça dört ayrı mevsim gibi gözüküyor üsten ama içine girince kötü gazlar yok olmuş çiçekler ağaçlar mutasyona uğramış dünya. Çok eğlenceli olabilirdi.
hmm ilginç ama güzele benziyor.
Tarih konulu savaş oyunları olurdu muhtemelen assasin Creed tarzı türk tarihi dünya savaşlarini anlatan tarihi oyunlar
Dün gece birtane yabancı ile konuşuyorum türkler cinlileri hiç bir zaman yenemedi tarzında yazı yazmiş metehanın daha türk olduğundan haberi yok dingillin
hep aynı konular aynı senaryo, baydı artık
İnsanların sosyalleşebileceği bir alan yapmak isterdim.
zamanında Mstar vardı ah üzümlü kekim :(
İlk defa duyuyorum.
Survival tarzda yapardım en çok o tarz oyunlar ilgimi çeker hep
indie oyun yapardım orası kesin
Aksiyon macera olurdu
Kurtlar vadisi oyuncağı yapardım
Race car kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?