Oyun bilgisayarım GTA5 kaldırır mı, kaldırıyorsa grafik ayarları nasıl olmalıdır 🤔
Özellikleri
Ekran kartı RTX4060
İşlemci Intel i7 12650h
Ram 16gb
Ssd 1000gb
#Gamer

Oyun bilgisayarım GTA5 kaldırır mı, kaldırıyorsa grafik ayarları nasıl olmalıdır 🤔
Özellikleri
Ekran kartı RTX4060
İşlemci Intel i7 12650h
Ram 16gb
Ssd 1000gb
#Gamer
Evet, bu donanım bileşenleri GTA 5'i rahatlıkla kaldırabilir. Bu sistem, GTA 5'in minimum sistem gereksinimlerini karşıladığı gibi, yüksek ayarlarda ve yüksek FPS (kare hızı) değerleri ile oyunu oynatabilir. Ancak, oyunun diğer gereksinimlerine (örneğin: yeterli soğutma, güç kaynağı vb.) de dikkat etmek gerekir.
gta sistem gereksinimleri
İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
Sabit Disk Alanı: 72 GB
Kanka oyuna ilk girdiğim de kasa kasa oynadım ayarlardan vsync açık olması gerekmiş açtım şu an akıcı şekilde ilerliyor
Sevindim knk iyi oyunlar
Eyvallah 😊
GTA 5'i bilgisayarınızda çalacak kapasiteye sahip olduğu açık. Ancak grafik ayarlarını düşürmeden performansı elde etmeniz mümkün olmayacak gibi görünüyor. Grafik ayarlarını ayarlamak performansı arttırmanın başlıca yolu olacaktır.
Verdiğiniz donanım özellikleri ile GTA 5 oynatabilirsiniz ancak yüksek grafik ayarlarında düşük FPS ler alabilirsiniz. FPS (kare/sn) değerlerini 60 üzerinde tutmak için aşağıdaki grafik ayarlarını denemenizi öneririz:
•Çözünürlük: 1920x1080 (Full HD) veya daha düşük (1280x720 - HD). Yüksek çözünürlük (4K) FPS düşüşüne neden olur.
•Kalite Ayarı: Orta veya Düşük kaliteye ayarlayın. Yüksek ayrıntı gibi ayarlar performansı azaltır.
•Gölge Ayarı: Statik Yakın Plan Gölgesi özelliğini kapatın. Dinamik ve Statik Gölgeler ayarlarını düşürün ya da kapatın.
•Çizgisel Filtreleme ve Kusursuzlaştırma: Kapalı konumda bırakın.
•Tekstür Filtresi: 2x olarak ayarlayın. 4x ve üstü değerler performansı düşürür.
•Yakın Çizim Mesafesi: Yüksek değerler (30ft üzeri) performans düşüşüne neden olur. 10-25ft arasında tutun.
•Gölge Kalitesi: Düşük olarak ayarlayın.
Yukarıdaki ayarları deneyerek FPS değerlerini yükseltebilirsiniz. Bir ayar değişikliğinden sonra oyunu yeniden başlatarak etkisini gözlemleyin. Gerekirse CPU ve Grafik kartı üzerindeki yükü görüntüleyerek ayarların doğru yönde ilerlediğinden emin olun.
Sorularınız olursa yazabilirsiniz. GTA 5'i en iyi performansla oynayabilmeniz için çareler arayacağım.
Kaldırmak ne kelime 5 tane GTA5 oyununu aynı anda açar. Ekran kartı en iyi ekran kartlarından piyasada ki. Işlemçi de cok güzel. Her türlü oyunu oynayabilirsin ve render işlemlerini rahatlıkla yapabilirsin. Ssd 1000 Tb mış bunu yükseltebilirsin belki. Onun haricinde yeterli olduğunu düşünüyorum fazlasıyla. İyi eğlenceler. 🙂💫
Cevap
7Cevap
Hayırlı olsun krall sonunda gelmiş bilgisayarın 10-20 soru sordun bu konuda fksjd güle güle kullan son grafikleri kökle iyi oyunlar
Knk evet kaldırır benimde eskiden böyle bir bilgisayarım vardı gayet te çalışıyordu ama ayarlardan vsync açık olması gerek
saçma bir soru olmuş RTX4060 ile
Hayırlı olsun diyelim bari soru boşlukta kalmasın
😄😄 abi sabah girdim vsync kapalı diye dona dona oynadım ilk sonra baktım ki o açık olacakmış 😄
Ekran kaç Hz ve tepkime süresi ne bilmiyorum. Senin sorunun onlarla alakalı muhtemelen. Vsync ile yüksek fps alamazsın muhtemelen o yüzden akıcı gelmiştir.
Ekran hz 144 ve 60 hz en fazla gösteriyor
Ben 60 da kullanıyorum
Oyun PlayStation 3'de çalışıyor. Sence kaldırır mı?
Kaldırır kaldırmaz diyen canım bakma benim gtx1650 yüksek ayarlarda oynuyorum ara ara fps düşüyor
Ben msaa kapalı oynuyorum ilk girdiğimde vsync kapalı diye kasıyormuş dona dona oynadım resmen 😄 şimdi akıcı oynuyorum 😊
One
Grafik ayarlarında var ya msaa
Diğer laptoplarda yok mu
Hayır oyunun grapich ayarlarında varya
Nasıl
Vice city bile oynayamazsın o sistemle
Full ayarda açar 😄
Olum bak git.
Yok kaldırmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?