Arkadaslar oyunda kötü oynayan biri gördüğüm zaman veya bilerek satan oyunun oyun olduğunu unutuyorum gözüm dönüyor kuduruyorum sinirimden çoluk çocuk yaşlı dayi kadin kız dinlemeden ana avrat ne varsa giriyorum aklınıza gelecek her türlü değere sovuyorum ragenin atasını geçiyorum yani aranızda var mı benim gibi nasıl sakinlesiyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oyunu satanlar sebebiyle 2 yıldır oyun oynamıyorum.
Allahin belaları ya
1 yıllık chat banım var lolde :D
Oha ne yazdın o kadar hahsudndjshs
Sürekli küfür ediyordum ceza alıyordum açılıyordu yine küfür ediyordum chat ban yiyordum 7 8 bandan sonra 1 yıllık ban attılar dghj
Djjdsndjsjwuudndjshwjhfsnnx cokvkotu nasıl anlaşıyon takimdakilerl3
Pingliyorum tilt olunca dghj anlaşamıyoruz ki
BSJFNDKDJDIDDK OF COK KOMIK KENDINI ANLATAMAMA DAHA SINIR BOZUCU BIDE BAK BEN BURDAN SINIR OLDUM KCNFKDNDJSNX
Ahah pre girelim gel fghj
Ben lolu bıraktım en son altın olacaktım seri maçının 3 unude kaybettim bilerek sattılar 3 mactada sinir krizi geçirip ağlayarak lolu sildim.. ardından valorant yukledim ifmfjsqhsgs
Tekrar yükle lolu çıkaralım seni :D gold 2 yim
Yok lol bataklık zaten ben sadece annie oynayarak goldq cikicaktim baska hero oynamayı bilmiyorum jahsjdfjdjdjdj
Annie nerf yedi şu an :D ben her rolü oynuyorum
Bak iyi ki bırakmışım tek herom var o da ggolmus dndndjdjdjff
Başka heroları da oyna zevkli oyun :D
Geçen ay girdim soraka oynadım girsem chil takiliyorum kazanma istegi yok yani kazansak da olur kazanmasak da tryhard oynamam az miydi annieyle 1 v9 attığım 8gunler ah ahh mazii :(
Sen bilirsin ben şimdi giriyorum lole :D
İyi oyunlarr
* koydugumun evlatlari delirtti yine beni
Sırf bu yüzden ofline takılıyorum artık
Cyberpunk'ta alasını yaşıyorum ndjgjgjd
Ne oyunu oynuyorsun
Valorant lol de vardi da biraktik ya
Valo çocuk oyunu be
Evet full çocuk dolu ama ne çocuğu 😂
Evet o konuda da haklısın 😄 Pandemide cs oynuyodum globale çıkıp bıraktım lole giriyorum arada
Şu oyunu oynarken sigara içsem günde 10 paket bitiririm çok rahat iyi ki ailem bilmiyor da içemiyorum hsjxjshshdhd
Eski bileğim olsa taşırdım seni ama çok soğudum 😄
Yok kbk ya taşı diye değil zaten her maça en az bir boosted geliyor ben kendim sevmiyorum yapmam da yani çıkamıyorsun demekki bu elodasin niye başka elolae gidip milletin oyununu zehir edersin yazik gunah
Çünkü kendi elolarında ezik kalıyolar
LoL mu oynuyon knk
Lol bıraktım zaten en son sinirden ağlayınca valo başladım aynı b0k
LoL küfür seansı gibi ya
Evet o yüzden bazen chillemek için giriyorum ona takmıyorum onu ama valodq çok fena sinirleniyorum yanımda olsa klavyeyi kafasına vurcam hani o derece
Kolay gelsin kral
Bende öyleyim yaa sorma
O oyunu oynamak istemiyorum falan böyle trollediklerinde bi de ben karsisi sovunce daha çok sövüyorum hiçbir kızdan oype bir küfür beklemedikleri için çoğu afallayip susuyor
Hahaha güzelmiş ben dayana o yzude kudur bana yerim sürekli aman yaa telefon kirmisiligim montiyor kirmisiligim var yaa
O kadar ileri gitmedim ben ya Allah göstermesin çığlık atıyorum sovuyorum o kadar ahddjsjjs
Hahha 😂😂 aman ya ben deliiryorim da
İyi kutulmussun
Ne kurtulması her gün sil baştan devam