Gamer Oyun oynarken heyecanlanıp ayağa kalktığınız oluyor mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken heyecanlanıp ayağa kalktığınız oluyor mu 🤔#Gamer Oyun oynarken heyecanlanıp ayağa kalktığınız oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tam tersine daha da odaklanırım oyuna neden ayağa kalkayım :D 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Gamer konusunda 333 cevap paylaştı. Hayır hiç yerimden kalkmam gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Olmadı hiç 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Mobil oyun oynarken sinirlenip telefonu fırlattığım oldu fskd heyecanlanında öyle tepkiler vermiyorum 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Kendini çok kaptırınca fizik olarak tepkiler başlayabiliyor. Ama kendine hakim olmak en güzeli 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle yayılıyorum ki oyun oynarken bu pek mümkün değil. Bir de heyecan yapmam alt tarafı oyun 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Çocukken yaptığım şeylerden biriydi. Şimdi oyun oynamıyorum. 1 0 Yorumla
ufukparlak06 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Heyecanlı oyunlarda çok olmuştu ve böyle olunca oyundan daha çok zevk alıyorsun 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Yok be ya o kadar değil 😅 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tam tersine daha da odaklanırım oyuna neden ayağa kalkayım :D
Hayır hiç yerimden kalkmam gadası
Olmadı hiç
Mobil oyun oynarken sinirlenip telefonu fırlattığım oldu fskd heyecanlanında öyle tepkiler vermiyorum
Kendini çok kaptırınca fizik olarak tepkiler başlayabiliyor. Ama kendine hakim olmak en güzeli
Öyle yayılıyorum ki oyun oynarken bu pek mümkün değil. Bir de heyecan yapmam alt tarafı oyun
Çocukken yaptığım şeylerden biriydi. Şimdi oyun oynamıyorum.
Heyecanlı oyunlarda çok olmuştu ve böyle olunca oyundan daha çok zevk alıyorsun
Yok be ya o kadar değil 😅
Bazen evet
Oluyor evet
Hayır
Evet oluyor😄
Evet oluyor