Gamer Bağımlı olabileceğim telefon oyunu önerir misiniz? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet yanlış duymadınız telefonda oynayabilecek oyunlar önerir misiniz ama bağımlı olayım 😅 Bağımlı olabileceğim telefon oyunu önerir misiniz? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
enesllovet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Clash of clans, clash royale , pubg , free fire, mobile legens, arena of valor, wild rift hepsine bı ara bağımlı idim 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Senin şu an oynadığın var mı? Yorumla enesllovet +1 yıl maalesef hepsine ara verdim ama en son arena of valor oynuyordum hala yüklü sanırım. Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 589 cevap paylaştı. Sims freeplay, sims mobile, hogwarts mystery, arcane legends, cooking fever, hay day, monster farm, cafeland, candies'n curses, kediler ve çorba, snack bar. Benim için bunlar. 0 0 Yorumla
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl War and Order online strateji savaş oyunu öneririm çok sarıyor hatta oyun içinde oyun bile var 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Brawl star'ı duydunuz mu? 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Duydum hesabım vardı hatırlatma iyi oldu Yorumla
sadboy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 101 okey pubg candy crush idle miner vs vs 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Okey oynamayı bilmiyorum Pubg hesabım vardı 2- 3 yıl önce oynadım Candy Crush yüklü 288 . Bölümdeyim sarmıyor artık Yorumla sadboy_ +1 yıl İdle miner tycoon da bağımlılık yapan oyunlardan Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Oyunları sildım 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Alakasız yorum yaptınız şimdi 😅 ben size oyunlarınızı sidiğinizi merak etmedim ben kendim için oyun tavsiyesi istedim. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Alakalı bence Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Bana zaman kaybı geliyor telefon oyunları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Clash of clans, clash royale , pubg , free fire, mobile legens, arena of valor, wild rift hepsine bı ara bağımlı idim
Senin şu an oynadığın var mı?
maalesef hepsine ara verdim ama en son arena of valor oynuyordum hala yüklü sanırım.
Sims freeplay, sims mobile, hogwarts mystery, arcane legends, cooking fever, hay day, monster farm, cafeland, candies'n curses, kediler ve çorba, snack bar. Benim için bunlar.
War and Order online strateji savaş oyunu öneririm çok sarıyor hatta oyun içinde oyun bile var
Brawl star'ı duydunuz mu?
Duydum hesabım vardı hatırlatma iyi oldu
101 okey pubg candy crush idle miner vs vs
Okey oynamayı bilmiyorum
Pubg hesabım vardı 2- 3 yıl önce oynadım
Candy Crush yüklü 288 . Bölümdeyim sarmıyor artık
İdle miner tycoon da bağımlılık yapan oyunlardan
Oyunları sildım
Alakasız yorum yaptınız şimdi 😅 ben size oyunlarınızı sidiğinizi merak etmedim ben kendim için oyun tavsiyesi istedim.
Alakalı bence
Bana zaman kaybı geliyor telefon oyunları
Asphalt 8 need gör speed no limits