Oyun görsel roman oyunu ilk başlarda normal şirin bir oyuna benziyor ama daha sonra işler garipleşiyor oyunda sayori adlı kişi beklenmedik bir şekilde 1nt1har ediyor sonra oyun gariplesmeye başlıyor oyunda glitchlenmeler korkunç şeyler oluyor daha sonra oyun karakteri bizim bilgisayarımıza notlar bırakıyor fotoğraflar bırakıyor çoğu kişi hayır virüs değil meta oyun diyorlar duyduğuma göre son bölümde bize PC ismimiz ile sesleniyormuş bu oyunu oynayan var mi virüslü mü
Steamden yükleyeceksen, steamden kaldırabilirsin, o zaten PC deki hemen hemen tüm oyun dosyasını siler sadece birkaç tane onları da baban göremez büyük ihtimalle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
oyunun normal hali o :D öyle düşündürtüyor sana
Babamin bazen benim bilgisayarımda isleri oluyor bu oyun ne bu dosyalar ne derse
oyun işte ne olabilir.
Peki nasıl silicem yujledin diyelim
Yani silince bütün her şey gidicekmi
nerden yükledin.
Steamdan yüklicem bu atada
Daha yüklemedim steamdan yüklicem
Steamden yükleyeceksen, steamden kaldırabilirsin, o zaten PC deki hemen hemen tüm oyun dosyasını siler sadece birkaç tane onları da baban göremez büyük ihtimalle.
Babam PC den çok iyi anlıyor neyse sanırım yüklicem çok güzel oyun videolarını izledim
yükle gitsin baban ne diyecek oyuna :D
Sen oynadın mi düşüncelerin neler
mükemmel bir oyun değil de çerezlik işte :D idare eder
Sence Steam'e virüslü oyun upload edebilir mi kimse? Edemez. Orijinal ürün kullandığın sürece virüs girmez bilgisayarına.
Ah keşke oynasam artık çok geç keşke çocukluğum daha güzel geçseydi.
Virüssüz. Normal hali öyle zaten oyunun
Daha önce oynadın mi
evet
Şey bişey daha sorucam babamin arada benim bilgisayarım ile ilgili işleri oluyor bu oyun ne derse ya da dosyaları görürse sıkıntı olur mu
yok olmaz