İkisi de değil. Steam'de var zaten. Steam'i açıyorum ve oradan play'e basıyorum, açılıyor oyun. Masaüstünde hiçbir kısayol yok, daha temiz görünüyor böyle. Bir de Wallpaper Engine ile hareketli duvar kağıdı yaptım, Atatürk var böyle. Harika oldu.
Oyunlar diye klasör açarım hatta bi internet cafede görüp çok özenmiştim hep öyle yaparım adam klasörün simgesini yıldız yapmıştı ben de o günden beri hep yıldız yapıyorum klasörü
Eskiden PC’de “yıldız şeklindeki” oyunlar klasörüne girip GTA Vice City’nin o pembemsi logosunu görünce çocuk edasıyla mutlu olurdum. Gerçi çocuktum orası ayrı 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Oyun oynamayan bir ben varım galiba 😄 Yeni başlamak isteyenler için oyun tavsiyesi var mı jdjdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tüm uygulamalar ve oyunlar klasörde, düzene çok önem veririm
İkisi de değil. Steam'de var zaten. Steam'i açıyorum ve oradan play'e basıyorum, açılıyor oyun. Masaüstünde hiçbir kısayol yok, daha temiz görünüyor böyle. Bir de Wallpaper Engine ile hareketli duvar kağıdı yaptım, Atatürk var böyle. Harika oldu.
Oyunlar diye klasör açarım hatta bi internet cafede görüp çok özenmiştim hep öyle yaparım adam klasörün simgesini yıldız yapmıştı ben de o günden beri hep yıldız yapıyorum klasörü
Eskiden PC’de “yıldız şeklindeki” oyunlar klasörüne girip GTA Vice City’nin o pembemsi logosunu görünce çocuk edasıyla mutlu olurdum. Gerçi çocuktum orası ayrı 😄
Oyun oynamayan bir ben varım galiba 😄 Yeni başlamak isteyenler için oyun tavsiyesi var mı jdjdj
Savaş oyunu seviyorsan hikaye olarak COD serisinden başla ya da Assassin's Creed
Teşekkürler
Her zaman 😊
😊
Eskiden klasör oluşturuyordum ancak artık çok fazla oynamadığımdan birkaç oyun için klasör oluşturmuyorum ve masaüstünde duruyor genellikle.
masaüstünde duruyor ekstra klasör açmıyorum. bu aralar the long dar'a fena sardım :)
Masaüstün de tutmayı tercih ediyorum, direkt göze hitap etmeli bende.
İkisi de değil, steam'de duruyorlar zaten neden ortalıkta kalabalık yapsın ki.
yok ben masa üstünde tutuyorum:)
öyle sıralı bir şekilde
Oynadıgım genelde 3-4 oyun olduğu için klasör açma gereği duymuyorum.
Masaüstü iyidir gta5 pes 21 FIFA 19 güzel görünüyorlar :)
Oyunlar herhalde hatırladığım kadarıyla
Bir oyun var tek "1" ona klasör israf 😃
Hiç bilgisayar oyunu oynamadim.
Masaüstünde kısayol olarak bulunur
Bilgisayardan oyun oynamam zaten ekran kartı yok
Genellikle masaüstünde
Hepsi düzenli oyunlar klasöründe
Ben steamdan giriyorum sadece