Gamer Bilgisayarıma hangi oyunu indirmeliyim? Canım sıkılıyor, böyle birileri ile oynayabileceğim bir oyun söyler misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Eğlenceli aksiyonlu her oyun olabilir Güncellemeler+1 yıl Satranc oynayacak varsa online oynayabiliriz. Dediğiniz oyunları düşünüp indiricem arkadaşlar teşekkür ederim herkese Bilgisayarıma hangi oyunu indirmeliyim? Canım sıkılıyor, böyle birileri ile oynayabileceğim bir oyun söyler misiniz? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ekrtl95 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cs go Team fortress 2 Starwars Battlefront 2 0 0 Yorumla
waitaminute Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Witcher 3, God of war, batman Arkham serilerini oynayabilirsin 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla knk World war z var eglenceli aksiyonlu hem online oynaniyor. Call of duty var… 0 0 Yorumla
siyanurart Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl apk sims 4 indirmiştim güzel hala oynuyorum ama online olmuyo offline sadece 0 5 Yorumla aethel +1 yıl Sims 4 bilgisayar oyunu nasıl apk indirmeyi başardın Yorumla siyanurart +1 yıl bilgisayara indirdim Yorumla siyanurart +1 yıl apk da var cogu oyunun apk seceneği var internette zaten Yorumla aethel +1 yıl Sims 4 apk diye bir şey yok, apk sadece android cihazlarda çalışır. Bence bi antivirüs programı yükle Yorumla siyanurart +1 yıl yo gayette indirdim bi sorun yok anlayan birisi indirdi hatta Yorumla
sonmezsfk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl volarant indir oynarız :D 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmiyorum ama öğretirsen oynarız 😂 Yorumla sonmezsfk +1 yıl öğretiriz ayıpsın :D takıma beşinci lazımdı zaten Yorumla Soran +1 yıl Tamam indirince yazarim sana 😂 Yorumla sonmezsfk +1 yıl bekliyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Bu gece indirebilirim bekleme şimdilik ama yazcam jdjs Yorumla sonmezsfk +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl Orada misinn Yorumla sonmezsfk +1 yıl Burdayım naptın indirdin mi Yorumla Soran +1 yıl Evet indirdim öğrenmeye çalıştım biraz da sana özelden yazayım bi sn Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Mobil oyun çok var 0 6 Yorumla Haaneke +1 yıl Blue Stacks yüklersen mobil oyunları pc de oynayabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Ne tarz oyunlar var peki Yorumla Haaneke +1 yıl Her tür oyun var. Genelde mobil oyunlar oynanıyor zaten telefon oyunları yani. Yorumla Haaneke +1 yıl Gel oynayalım yükleyim Lichess i Yorumla Soran +1 yıl Aa tamam dur adın ne Yorumla Haaneke +1 yıl Burada yazmam dm at Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Pubg call of duty indirebilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Valorant nasıl bise Yorumla CaptainVenture +1 yıl Valla 2 kere oynadim ben beğenmedim ama sevenide çok tabiki Yorumla Soran +1 yıl Hmmm tamamdir Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 932 cevap paylaştı. Witcher 3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cs go
Team fortress 2
Starwars Battlefront 2
Witcher 3, God of war, batman Arkham serilerini oynayabilirsin 😂😂
sistemine göre önerilebilir.
Valla knk World war z var eglenceli aksiyonlu hem online oynaniyor. Call of duty var…
apk sims 4 indirmiştim güzel hala oynuyorum ama online olmuyo offline sadece
Sims 4 bilgisayar oyunu nasıl apk indirmeyi başardın
bilgisayara indirdim
apk da var cogu oyunun apk seceneği var internette zaten
Sims 4 apk diye bir şey yok, apk sadece android cihazlarda çalışır. Bence bi antivirüs programı yükle
yo gayette indirdim bi sorun yok anlayan birisi indirdi hatta
volarant indir oynarız :D
Hiç bilmiyorum ama öğretirsen oynarız 😂
öğretiriz ayıpsın :D takıma beşinci lazımdı zaten
Tamam indirince yazarim sana 😂
bekliyorum :D
Bu gece indirebilirim bekleme şimdilik ama yazcam jdjs
tamam
Orada misinn
Burdayım naptın indirdin mi
Evet indirdim öğrenmeye çalıştım biraz da sana özelden yazayım bi sn
Mobil oyun çok var
Blue Stacks yüklersen mobil oyunları pc de oynayabilirsin.
Ne tarz oyunlar var peki
Her tür oyun var. Genelde mobil oyunlar oynanıyor zaten telefon oyunları yani.
Gel oynayalım yükleyim Lichess i
Aa tamam dur adın ne
Burada yazmam dm at
Pubg call of duty indirebilirsin
Valorant nasıl bise
Valla 2 kere oynadim ben beğenmedim ama sevenide çok tabiki
Hmmm tamamdir
Online satranc
Witcher 3
Cs go
cs go :)