Gamer Mobilde en çok oynadığınız oyunlar nedir? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Merhaba KS halkı ailesi mobil platform da android ios en çok oynadığınız oyunlar nedir? Mobilde en çok oynadığınız oyunlar nedir? Cevapla Android Soruları Nedir Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde cep telefonu üzerinden oyun oynamayı çok fazla seven bir insan değilim bundan dolayı da bilgisayar üzerinden oynamayı seviyorum counter strike Euro truck simulator ve pes 2016 oyunları oynuyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Mobile legends 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Mobil de pek oyunum yok. Magic tiles vardı bir ara onu oynardım 🌱 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kanka pc var onda oyun oynuyorum ama özellikler pek iyi değilwindows 11 home4 gb ram2 gb ekran kartı var kullanılabilir 512 mb vram 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Age Of History 2 oynuyorum 0 0 Yorumla