arkana yeşil perde koy tamamdır. gerisi hikaye. tabi geniş monitör ya da çift monitör güçlü bir pc yayıncı ışıkları mikrofon kamera gerekir. en önemlisi de güçlü internet bağlantısı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
İyi bir odaya gerek yok iyi ve düzenli bir arkada plana sahip olması yeterli zaten çoğu yayıncı green screen kullanıyor yani sanal arka plan. İstersen Maldivler manzarası koy istersen lüks bir oda 😄
Düşük bütçesi varsa sahip olmasına gerek yok hatta çoğu yayinca belli kazanlar elde ettikten sonra ekipman ve donanım degistirmislerdir usulü de bu şekildedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani ekipmanlar önemli.
Motive edicek şekilde dizayn edilmeli diye düşünüyorum.
Abla bana bir yazar mısın acaba bir şey soracağım da
Bir moda bu yapılır mı 😂😂
arkana yeşil perde koy tamamdır. gerisi hikaye. tabi geniş monitör ya da çift monitör güçlü bir pc yayıncı ışıkları mikrofon kamera gerekir. en önemlisi de güçlü internet bağlantısı
İyi bir odaya gerek yok iyi ve düzenli bir arkada plana sahip olması yeterli zaten çoğu yayıncı green screen kullanıyor yani sanal arka plan. İstersen Maldivler manzarası koy istersen lüks bir oda 😄
Ekipmanları, sistemi iyi olmalıdır.
Malum yayıncı sayısı çok arttı ve kitlesini oturtmuş uzun zamandır bu şeylerle uğraşan çok insan rakip var.
Oda dekorasyon olarak çok önemli olmaz bence ama donanım açısında iyi olmalı
PC, oda, aydınlatma...
Yeterli ve iyi olmalı
İyi bir donanıma , iyi bir internete ve odaya yalıtım yaptırması gerekır.
Sadece o da değil bununla alakalı olarak bilgisayar ve teknik ekipmanda kaliteli olması gerekiyor.
Düşük bütçesi varsa sahip olmasına gerek yok hatta çoğu yayinca belli kazanlar elde ettikten sonra ekipman ve donanım degistirmislerdir usulü de bu şekildedir
Konusmanin ilgi cekici olmasi gerekir odadan cok
Hiçbiri 10/10 luk ekipmanla işe başlamadı.
Oda değil ama PCsi falan çok iyi olmalı.
Bence iyi sistem yeterli
Aynen tabiki