Nintendo switch mi yoksa Xbox Series S Mi?
Nintendo switch

Xbox Series S

Nintendo switch mi yoksa Xbox Series S Mi?
Nintendo switch

Xbox Series S

Şöyle söyleyeyim Nintendo’nun Türkiye’de desteği yok. Ancak en ucuz konsol şu anda. Ben de ilk konsol olarak Nintendo Oled aldım. Oyunları pahalı mecburen yurt dışında artık hangi market denk gelirse oradan alıyoruz ancak oyunları tamamen kendine özel. Zelda, Pokemon, Animal Crossing vs başka hiçbir yerde bulamazsın. Xbox’daki çoğu oyun PC üzerinden de oynayabilirsin. Diğer oyunlar için PS5 benim tercihim. Elimde olmayan tek konsol Xbox şu anda, alır mıyım bilmiyorum. Çok gerekli değil bence. Nintendo al derim.
Bence Xbox Series S daha iyi ve kaliteli ama senin oynayış tarzına hangisi daha çok uyuyorsa onu al tabi ki bütçe sıkıntım yok dersen tabi ki Xbox Series S almanı öneririm.
Birincisi bence
Cevap
2Cevap
Eğer imkanın varsa PlayStation yönel çok fazla içerik var fakat daha bütçeli takılayım diyorsan xbox tavsiye ederim
Xbox Series S + Game Pass.
Konsol Oyun'u biliyorum ama takip etmiyorum.
Ben korsan içeriği desteklemiyorum, kullanmıyorum ve hakkında bilgi sahibi değilim. Ben sana önermem; ama yaparsan da senin sorumluluğun. Game Pass daha iyi bir seçim.
Yapamiyorsun. Kimse pek ustlenmiyor. Game pass daha iyi. X box oneririm bu arada... Ama okuyorsan ogrenciysen lutfen parani yurtdisi egitim icin harca... Cidden bosa zaman... (Netflix youtube oralarada baglaniyor)
@angelofthecity yurt dışı için en az 250 k şart
Emin ol o para buna gider.
Xbox al
İkisini de
Xbox Series X
İkinci
2. Al
Sebebi belli zaten
Konsol olduğu için
Bilmiyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?