Gamer 101 okeyde hesaplama toplamak mı oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Perleri toplayinca 101i gecince aciliyor mu? 101 okeyde hesaplama toplamak mı oluyor? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yunus3577 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% 8 ay Evet 101 açman Lazım ama karşı taraf 230 daha yüksek açarsa senin 240 açman Lazım ! ya da 5 çift açarsın 0 1 Yorumla clloglcn 8 ay Bu kural katlamasızda geçersiz ama Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 8 ay Öylede olur ama ortasını toplarsan oda 34 yaparsa açar daha kolay olur öyle hesaplaması 0 10 Yorumla Soran 8 ay 4 per olunca nasil toplancak Yorumla sıkıldımgerigeldim 8 ay Per dörtlü olurda diyorsun oda şöyle yan 3 1 sayı veriyor yani yan 9 varsa oda 3 veriyor Yorumla Soran 8 ay Tesekkürlerr Yorumla Soran 8 ay Cift sadece 5 olunca mi aciliyor Yorumla sıkıldımgerigeldim 8 ay Evet gösterge sendeyse onuda çift olarak koyabilirsin Yorumla clloglcn 8 ay Yalnız göstergenin el başında taş çekmeden elinde olması gerekiyor ve onu da diğer masadaki kişilere oyun başlamadan göstermelisin Yorumla Soran 8 ay Gösterge ne oluyodu 😅 Yorumla sıkıldımgerigeldim 8 ay Okey açılıyor ya mesela siyah 10 açıldı 11 okey 10 gösterge Yorumla clloglcn 8 ay Gösterge hani okeyi gösteren taş var ya ortada atıyorum sarı 12 ise sarı 13 okey oluyor ya. Sarı 12 gösterge işte Yorumla Soran 8 ay Anladim tamamdirr Yorumla
Benchbas Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 8 ay 33 yan 2 acıktır, butun taşlarinin toplami 101 etmesi yeterlidir 0 0 Yorumla
Ekimmozturk Takip Et Xper 1 Yaş: 19 8 ay katlamalı değilse açarsın katlamalı oynuyorsan senden önce birisi açtığında onun toplamından fazla açman gerekir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet 101 açman Lazım ama karşı taraf 230 daha yüksek açarsa senin 240 açman Lazım ! ya da 5 çift açarsın
Bu kural katlamasızda geçersiz ama
Öylede olur ama ortasını toplarsan oda 34 yaparsa açar daha kolay olur öyle hesaplaması
4 per olunca nasil toplancak
Per dörtlü olurda diyorsun oda şöyle yan 3 1 sayı veriyor yani yan 9 varsa oda 3 veriyor
Tesekkürlerr
Cift sadece 5 olunca mi aciliyor
Evet gösterge sendeyse onuda çift olarak koyabilirsin
Yalnız göstergenin el başında taş çekmeden elinde olması gerekiyor ve onu da diğer masadaki kişilere oyun başlamadan göstermelisin
Gösterge ne oluyodu 😅
Okey açılıyor ya mesela siyah 10 açıldı 11 okey 10 gösterge
Gösterge hani okeyi gösteren taş var ya ortada atıyorum sarı 12 ise sarı 13 okey oluyor ya. Sarı 12 gösterge işte
Anladim tamamdirr
33 yan 2 acıktır, butun taşlarinin toplami 101 etmesi yeterlidir
katlamalı değilse açarsın katlamalı oynuyorsan senden önce birisi açtığında onun toplamından fazla açman gerekir
Aynen açar
evet öyle
Evet aciliyor