Hatta tedirginim bir anlığına pişman oldum başlığa tam sığmadığı için buraya yazıyorum parayı yatıralı 3 gün oldu akşam yatırdım ertesi günü sabah oldu daha 24 saat geçmeden geri iade başlattım şu an incelemeye alındı Steam cüzdan bakiyem steamde kalktı iade talebi başladıktan sonra ama paramı kartıma yaptırmadılar sizce ne zaman yatırırlar ya da paramı iade etmeye vazgeçebilirler mi?
Steam cüzdan 2 gün önce iade ettim bana bir mesaj geldi cüzdan bakiyem steamde kalktı ama para kartıma yatmadı ne zaman yatar?
Steam cüzdan iade işlemleri genellikle 7-14 iş günü arasında tamamlanır. Ancak, bu süre farklı bankalar ve ödeme yöntemleri için değişebilir. İadenin gerçekleştirildiği tarihten itibaren birkaç iş günü bekleyerek, ödemenin banka hesabınıza yansıyıp yansımadığını kontrol edebilirsiniz.
Eğer ödeme belirtilen süre içinde banka hesabınıza yansımazsa, bankanızla veya Steam destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Bu şekilde ödeme işleminizin durumu hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Böyle bir sorun bende yaşamıştım zamanında evet para oradan gidiyor ama kartında görünmüyor muhtemelen 3-5 iş günü içinde gelir diye tahmin ediyorum ama sen gene yinede destek ekibe bildir bu durumu bildirmediysen
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Steam cüzdan 2 gün önce iade ettim bana bir mesaj geldi cüzdan bakiyem steamde kalktı ama para kartıma yatmadı ne zaman yatar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Steam cüzdan iade işlemleri genellikle 7-14 iş günü arasında tamamlanır. Ancak, bu süre farklı bankalar ve ödeme yöntemleri için değişebilir. İadenin gerçekleştirildiği tarihten itibaren birkaç iş günü bekleyerek, ödemenin banka hesabınıza yansıyıp yansımadığını kontrol edebilirsiniz.
Eğer ödeme belirtilen süre içinde banka hesabınıza yansımazsa, bankanızla veya Steam destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Bu şekilde ödeme işleminizin durumu hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Papara karttan almıştım cashback veriyor diye
Böyle bir sorun bende yaşamıştım zamanında evet para oradan gidiyor ama kartında görünmüyor muhtemelen 3-5 iş günü içinde gelir diye tahmin ediyorum ama sen gene yinede destek ekibe bildir bu durumu bildirmediysen
7-14 gün içerisinde ödenecek diyor, parana çökmez koskoca steam merak etme, bekle ödenir geri.
Hayatımda aksilikler çok fazla yaşadığım için aklıma her türlü şey geliyor
Bir şey olmaz merak etme. Hepimiz aksilik yaşıyoruz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!