Zevkine yatırıyordur, kendi tercihi. Beni bağlamaz.
Oyunlara para verilmez, gereksiz görüyorum.
Enayi gözüyle bakarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benimde oyuna 7/24 para yatıran arkadaşlarım var. Kardeşim de yatırıyor ama ben bunu saçma buluyorum ya. Tamam istediğin bir şey olunca para yatırıp alabilirsin ama sürekli sürekli para yatırmak bana saçma geliyor. Ben sadece nick değişeceğim zaman para yüklüyorum o kadar
oyuna para yatırıyor diye düşünürüm xd geleceğ yatırım. bnf rgf o kücümsediğin hesaplar kaç para ediyor haberin var mı :D ayrıca ben de para yatırıyorum
şu ana kadar farklı farklı oyunlara milyarlar harcamışımdır. birinin her aksam cips kola yapması gibi düşün. aynı para. günlük 2 paket sigara masrafı gibi düşün. aynı parayı oyna yatırıyosun. sigarada içmiyorum. bana sigara içen enayi gibi geliyor o masrafa. zevkler ve renkler tartışılmaz...
Zevkine yatırıyordur, kendi tercihi. Beni bağlamaz. yani kişi oyun oynamayı seviyorsa buna kimse karışmaz. bende oyunlara para vermeyi severdim çünkü beni başka mutlu eden bir şey yok bu hayatta bu yüzden de hobim olduğu için para harcarım
Cevap
24Cevap
Zevk meselesi. Ben de yatırıyorum. Tek fark eskiden online oyunlara boş boş yatırırdım, şimdi online oyun yerine single, hikaye oyunlarına veriyorum tek seferlik, farklı maceralara atılarak tadını çıkarıyorum.
Asiruya kaçmadıkca sorun yok. Mesela aylık 300 tl veya 500 gibi. Çünkü oyunda geçirdiği zamanı dışarıda cafede VS geçirse daha fazla para harcayacak. Bari oyundaki zamanda zevk alsın çünkü çoğu oyun artık pay to win.
Bende yatırıyorum sürekli , doğru bir şey değil 🥺
Şoyle diyim 2016.2021 yılları zula oynuyordum profesyonel şekilde obzaanlar yaklaşık 10.12 bin gibi bı para yatırdım 1 senedirde valorant oynuyorum onada 5 bin filan yatırdım kimse bana karışamaz kendi param kimin neye ihtiyacı varsa zaten alıyorum evlensemde bu kural böyle devam eder
Surekli dışarıya çıkıp bir kahveye 100 TL vermekle eş değer görüyorum kahvesini evde yapıp zevkine para yatırıyordur ama abartmamalı
Oyunu satın almak için olabilir ama sürekli para yatıran insana iyi bakamam. Sabırla oyunu oynayıp bitirmek en iyisidir. Ama yine de kendi bilebileceğidir.
Bana kalırsa gereksiz tabii de herkesin kendi ilgi alanı. Seviyorsa parası varsa alır yani beni bağlamaz dksjs
Akıllıca tercihleri varsa oyunlara da para yatırılabilir.
Tutku işte herkesin merakı var ben de bir ara iddaa cıydım sonra bıraktım
Gayet normal yani keyif alıyor vakit geçiriyorsa yatırsın sorun gözüyle bakmam
Apt*llık gibi geliyor ama bazen benim de alasım geliyor parası olan alır yani
Parası varsa oyunlar çok pahalı ne diyelim bol şanslar !!
sektör onlar sayesinde yükselir diye düşünürüm.
Oyun oynamadığım için bence o para çöp ama herkesin kendi kararı
Sürekli olarak oynadığı ve zevk aldığı bir oyunsa gerçek hayatta saat, kolye, bere almak gibi bir şey bence hem aldığım zevk artıyor hem daha çok mutlu oluyorum
Zevkine yatırıyordur, kendi tercihi. Beni bağlamaz.
Bir şey düşünmem güçlenmek için uğraşıyordur
parası cokta zevk işi sonucta ama parası olmayıp yatıranlar kerizdir
Para kendi parası nereye isterse oraya harcar..
Oyunlara para verilmez. Gereksiz.
Bana boş geliyor ama kendi parası beni bağlamaz
Herkesin kendi tercihi yani ne diyeyim
Zevk bence. Bemde sevdiğim oyunlara yatırıyorum.
Para var huzur var.
Hayatta her şey gömlek mont almak değil
Bende de play station var. Deli harcıyorum
Eğer durumu iyise normal ama aç geziyorsa yanlış
Akılsızlık bence
Keyfi bilir ama bana uymaz
Enayi.
Kumar hastası
Gereksiz olarak görüyorum.
Herkesin kendi tercihi. Beni ilgilendirmez.
Yatırdığım oldu bos iş cidden
Benim düşüncem bu
Yani ben gereksiz görüyorum
Bildiğin enayi
G. rei Z.. ekalidir bence
Zevk işi bence
@ptal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?