Gamer PUBG Mobile 360 UC ile alınan Elit Pass sadece 1 sezon için mi geçerli? Fevrihasan Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç PUBG Mobile 360 UC ile alınan Elit Pass sadece 1 sezon için mi geçerli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeni bir güncelleme gelmediyse oyunu en son öyleydi sanırım. 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Evet, her sezon yeniden satın alman gerekiyor. Bu arada 8 bin tlye hesap iteliyorum ilgilenen varsa. 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet öyleydi benim bildiğim, bayadır oynamıyorum. Ama öyle ya bi sezonluk sadece. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeni bir güncelleme gelmediyse oyunu en son öyleydi sanırım.
Evet, her sezon yeniden satın alman gerekiyor. Bu arada 8 bin tlye hesap iteliyorum ilgilenen varsa.
Evet öyleydi benim bildiğim, bayadır oynamıyorum. Ama öyle ya bi sezonluk sadece.
Fullersen pass ı hep geçerli
Evet öyle