Gamer Last of us u oynadınız mı? Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kolay kolay etkilenmem çoğu şeyden ama ben böyle müthiş bir şah eser oyunu görmedim Last of us u oynadınız mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynadım baya iyi 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Oynamadım dizisini izliyorum. PC'ye geldi oyunu ilk fırsatta alıp oynamayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evet seneler önce oynamıştım. Oyunun 2sini oynamadım şu an dizisini izliyorum 0 5 Yorumla Arda6750 +1 yıl Joel tam yakışmış kardeşim bu esere oyunu yüzde 90 bu kurtarıyor Yorumla MartıKaş +1 yıl Gerçekten tam bir şaheser. Naugty dog’un oyunları gerçekten harika. Uncharted serisi ve last of us gerçekten müthiş Yorumla Arda6750 +1 yıl Müthiş ne kelime SONY Yapıyor bu işi 🥳 Yorumla MartıKaş +1 yıl Evet cidden adamlar biliyor bu işi. Ghost of thisuma’yı da tavsiye ederim bir de days gone oynamadıysan Yorumla Arda6750 +1 yıl Ghost of tsushima komple tamam çoğu seriyi bitirdim Assassins creed Mirage yi bekliyorum geliyor gelmekte olannnn Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl dünyanın en iyi oyunlarında ilk 5'e girer God of War oynamadıysan kesinlikle öneririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kütüphanede duruyor ama hiç oynama fırsatım olmadı daha, dizisini izliyorum şimdilik xd 0 3 Yorumla Arda6750 +1 yıl Yaa gıcık seniii 😂🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç böyle bi cevap beklemiyodum şok oldum djdlsl Yorumla Arda6750 +1 yıl Neden ilkler iyidir işte HAHAHAHAHAOĞHHH 🥳💯🤪 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Arkadaşın PS4 de biraz vakit geçirmiştim. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Oynamadm ama filmini izlemek istiyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oynadım baya iyi
Oynamadım dizisini izliyorum. PC'ye geldi oyunu ilk fırsatta alıp oynamayı düşünüyorum.
Evet seneler önce oynamıştım. Oyunun 2sini oynamadım şu an dizisini izliyorum
Joel tam yakışmış kardeşim bu esere oyunu yüzde 90 bu kurtarıyor
Gerçekten tam bir şaheser. Naugty dog’un oyunları gerçekten harika. Uncharted serisi ve last of us gerçekten müthiş
Müthiş ne kelime SONY Yapıyor bu işi 🥳
Evet cidden adamlar biliyor bu işi. Ghost of thisuma’yı da tavsiye ederim bir de days gone oynamadıysan
Ghost of tsushima komple tamam çoğu seriyi bitirdim Assassins creed Mirage yi bekliyorum geliyor gelmekte olannnn
dünyanın en iyi oyunlarında ilk 5'e girer God of War oynamadıysan kesinlikle öneririm
Kütüphanede duruyor ama hiç oynama fırsatım olmadı daha, dizisini izliyorum şimdilik xd
Yaa gıcık seniii 😂🤭
Hiç böyle bi cevap beklemiyodum şok oldum djdlsl
Neden ilkler iyidir işte HAHAHAHAHAOĞHHH 🥳💯🤪
Harika bir oyun. Evet oynadım.
Arkadaşın PS4 de biraz vakit geçirmiştim.
Oynamadm ama filmini izlemek istiyorm
Oynamadım