Yeni gelecek olan ajan Gekko'yu sevenler kimler? Maininiz hangi ajan, değişti mi? Yoksa hala aynı ajanın yandaşı mısın?

Benim favorim artık Gekko 🎨
Yeni gelecek olan ajan Gekko'yu sevenler kimler? Maininiz hangi ajan, değişti mi? Yoksa hala aynı ajanın yandaşı mısın?

Benim favorim artık Gekko 🎨
Valorant oyununda bir çok ajan seviyorum ben ama aralarında en çok sevdiğim Omen tabi ki de Bir anının hayaleti olan Omen gölgelerin içinde avlanır. Düşmanlarını kör eder, savaş alanını boydan boya kat eder ve paranoyanın, onun ne taraftan saldıracağını anlamaya çalışan rakiplerinin damarlarında gezinmesini sağlar., bu yüzden yetenekleri ya da hikayesi benim sevmeme neden oluyor.
Aynı zamanda Race karakterini de seviyorum çünkü tam bir duellocu. ayrıca görünüm olarak da bence iyi bir karakter kendisi
ve tabi ki de Jett karakteri, özellikle güney kore temsil ettiği için de tercih ettiğim karakterlerdendir. her çatışmadan çekinmez ve ben kullanışlı buluyorum
Raze* diye biliyorum
Evet evy yanlış yanlış yazmış olabilirim :D RAZE. şimdi oldu sanırım değil mi?
Evet bir de büyük yazmazsak bağırılmış gibi hissediyorum biraz delleniyorum falan 😎
DELLENMENİZİ GEREKTİRECEK BİR DURUM YOK :) yani büyük yazmak dikkat çekmek içindi. zaten burada kime neden bağrıyım. hatanız mı var sanki
sakinim sakini- AMACINIZI ANLAMADIM FAZLASIYLA DELLİYİM şu an eyw 🔪
ya tamam kızmayın bakın küçük yüzdüm şu an:/ eyv
eyv da değil eyw*
''EYW'' bilgilendirdiğiniz için
rica ederim 😏
:)
pek Valo oynamıyorum aslında çok nadiren arkadaş çağırınca giderdim Pheonixi elim kolum gibi oynuyorum ona favorim diyebiliriz. onun dışında jet ve viper ı da iyi oynuyorum.
Eig için teşekkür ederim :D
Ricalar ☁️
Kardeşim oynuyor şu an sjsdjd Sordum favori ajanını "Reyna" dedi. 😂 Bana da en uygunu Sage imiş ajsdjhd Birkaç kez oynamaya çalıştım ama benlik değil gibi ya ben zaten pcden oyun da oynayamıyorum doğru düzgün. Ateş ve Su oyununda bile ben yön tuşlarını kullanan atestim bu yüzden. Diğer a, s, w, d veya bilmem ne tuşları kafamı karıştırıyor benim..🙄
Yaa cevap vermek için her türlü yolu deneyen koca yürekli kahvelii gvhcfhfg 🤍
Ajsjdh youtubeden birkaç videosunu izlemiştim hesabın paylaştığı. Hangi karakterdi ismi aklımda değil ama seslendiren biri çok iyiydi yaa, bulursam atayım link ve karakter adını. 😂😂
Oluur neon ya da reyna olabilir gerçi reynayı biliyorsundur kardeşinden. Hıpıss diye can çekiyor ışınlanıyor falan vgjhhc
Hah bak bu karakterin seslendirmesi aşşşırı iyi bence. Yani oynasam Breach karakterini seçmek isterdim. 😂
Oyy Valonun babası bu adam yetenekleri baya iyi hee rakipta olunca nefes bile alamıyorsun vgjhgvhcg
Off desene tam benlik sjshsh
cvcvngcf tabee bi ara oynayalım mıı
Valla önce benim oynamayı öğrenmem lazım şimdi söz vermeyeyim sjsjdjd deli olursun falan oyun esnasında 😂😂
vngcfvgc yok yok bişi olmaz bende mütheşmel değilim zaten
Olsundu ya sen beni bekleme hiç devamke devamke 😂
gjhgfgjhh
Cevap
7Cevap
Şeyyy Valorant kim, gakkoş ney, mainninininm ne demek? 😃
Tamamen Fransız kaldım şu an bu soruya.
Az yorum okuyup öğreneyim.😂😂😂
vhjbjvgghcvg Valorant bir FPS oyunu. Gakkoş değil cgvghcf gekko yeni gelecek bukalemun vibe veren bir ajan. Main de ana demek. Yani sık sık oynanan, ana karakter demek istedim
hgjhfhgfh
Bi oyun türü olduğunu bile yorumlardan öğrendim dkdjdk
vjhgghcvn
Bizim ki valorant oynuyor ama ben valorantın v sini bilmiyorum
Öğretsin sana da eğlenceli bişii
Yks var olmaz jkdkd
Ayy doğru sınavdan sonra bekliyoree birlikte de oynarız heem
İnsallah jdjdjd
Valorant oynamıyorum 🥹
Hiç oynamadım. Sahi sorduguna göre sen oynuyor olmalısın dds
yess
Omen