Valorant resmi tanıtımını yayımlamış. Pek beğendim diyemem bence çok artı bir karakter olacak ve yakında güncellemeyle gücü azaltılır :D

Valorant resmi tanıtımını yayımlamış. Pek beğendim diyemem bence çok artı bir karakter olacak ve yakında güncellemeyle gücü azaltılır :D

Bayağı beğendim aslında bunula ilgili bir şeyler yapılmalı senaryolarda güzel oluyor oynaması güzel de ben oynayamıyorum işte ama takip ediyorum şu anda maç var zaten
İlgilenmiyorum artık 1 sene banlı hesabım var içinde şu her çevirdiğinde rengi değişen ışıklı kelebek ve aynı skinden başka silahlarda da var almayı düşünüyorsan satarım nisanda açılıyor ban😂
Cevap
19Cevap
Evet beğendim. keşke oynayan olsaydı da oynasaydım ben hiç bilmiyorum yani oynamadım ama arkadaş olsa oynardık :D
Ben aşırı sevdim. Karaktere bayıldımmm! Gekko en bi sevdiğim hayvanlardan, rengarenk şeyler ben demek. Ve gerek stili, gerek skilleri mütheşmel yahu. Favımsın Gekko!!!
her yeni ajan geldiğinde mainlerim diyorlar ama 2 ay sonra kimse oynamıyor oynayan görünce dalga geçiyorlar
Harbor'dan ziyade kontrol uzmanı olarak Viper en iyisi bence. Turklerin toxic olmasi nedeniyle Frankfurt serverinde oynuyorum ben de.
Ordan da 500 ping alınır ama :/ daha Frankfurt serverinde 60 ping alıyorum.
Üffff diyorum tek kelimeyle "üffff!" 💥
Çok iyi tanıtım olmuş, çok havalııı! Matrak bir karaktere benziyor! 😄😍
Ayda yılda bir giriyorum halen bilmediğim ajanlar var
Bu ajan çok saçma oldu ya.
Spike kurup imha eden bir yetenek bu oyunda olmamalı.
Diğer yetenekleride çok güçlü.
Bir ara türk ajan karakteri gelecek diyorlardı
Ben oynarım valorant ama daha çok lolcuyum ya.
acaba hangi 4 5 karakterinin güclerinden olacak çok merak ediyorum :D
Bunlarda sonsuza kadar ajan ekleyecekler galiba. Bende az tercih edilen ajanları kaldırmaları lazım bir sürü ajan oldu
Endüstri mühendisliği gibi çar hepsinden biraz hiçbirinden tam değil
Beni çok tatmin etmedi ama oynayınca daha iyi anlicaz tabi ama bence pro valo da oynayan olmaz
çooook güzel gekkonun özellikleri de güzel gibi gözüküyo
Çocuk gibi oyun oynamam
Pek beğenmedim
fade den iyisi gelemez
Olum kertenkele markası değil mi o
Oynamıyorum bunu.
Gekko kalko yerine yatto
Ajan gekko ne kürt mü bu karakter.
Gayet güzele benziyor 😂
Bunun filmini de yaparlar şimdi
Güzel gibi
Hayır