Pubg ye 5 yıldır bağımlıyım sürekli para harcıyorum bu oyun için. Hiç sosyal hayatım kalmadı elime 100TL geçse hemen yine oyuna yatırıyorum. Ama beni bu oyun dışında mutlu eden hiçbir şey yok, arkadaşım falan yok asosyal birisiyim hiç dışarı cıkmıyorum. Sizce yaptığım bir hata mı? Oyuna her ay 500-700TL para harcıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaptığın hata tabi ki tamam hepimizin sevdiği oyun vardır ama oyuna para yatırmak kadar saçma bir şey yoktur üyelik falan ise onun için sorun yok ama her ay para yatırıp bir çark çevirmek için harcıyorsan bunu bırakman gerekir
Oyundan başka bir şeylerle meşgul olmayı dene spor yap kitap oku meditasyon yap müzik dinle sosyal medya da gez dışarı çık hava al gez dolaş yani hep oyunun başına oturma11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yıllardır benimde oynadıgım oyun PUBG ama son 1 yıldır neredeyse hiç girmedim desem yeridir.
Para yatırınca rakiplerinden bir adım öne geçmiyorsun, sadece görsel olarak değişik görünüyorsun kostümler silah kaplamaları falan filan. açıkcası boş vakit geçirmek için ideal bir oyun , anlık sohbet ve oyun esnasında iletişim çok güzel o yüzden sıkmıyor diğer bir çok oyun gibi. Ama bu denli bagımlılık ve sürekli para harcaman senin için hiç bir fayda sağlamaz. Şansın yaver giderse belki hesabını güzel bir paraya satarsın.00 Yorumla
+1 yılPeki oyunun sana geri dönüşü nedir?
Bir kağıt ve bir kalem al. Bu oyunun sana yararları ve zararlarından oluşan maddeler halinde yaz. İyice düşün ama. Eminim ki zararları daha çok çıkacaktır. Bu tarz oyunlar senin hayatına, aklına, kalbine, gözüne asla iyi gelmez. Kendine, cebine değer veriyorsan yaptığın şeyin ne kadar boş olduğunu anlayabilirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama vazgecemiyorum işte keyif aldıgım tek şey bu oyun
- +1 yıl
Keyif aldığın tek şey oyun olmasaydı her şeyden keyif alabilirdin bence 🥲
- +1 yıl
@Haaneke 🌺🦋
Soran+1 yılOyuna baslamadan once de keyif almıyodum ki hicbir seyden
+1 yılHayatsız dediğimiz tiplerdensin. Benimde ufak tefek oynadığım oyunlar var ama oyuna neredeyse hiç para yatırmam bedavalarla oynarım ve aylar sonra bir iki oynayıp çıkarım. Bu zevkine oynamaktır. Gerçekten o tür oyunlar insanı bağımlı yapabilir. Fakat ben zorla gerçek hayatı tercih ettim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
130Cevap
+1 yılKafası aklı olan o oyuna para verir mi hiç. Oyna bırak oyununu. Kendine, cebine değer veriyorsan yaptığın şeyin ne kadar boş olduğunu anlayabilirsin. Aşırı bağımlılık yapıyor hele ki arkadaşların ve akrabalarınla oynadığın zaman. İşte oda açıyorsun falan filan… Baktım sonum hiç iyi değil dersleri aksatıyorum, işi aksatıyorum, sosyal hayatımı aksatıyorum yazın sildim ve kafamı dağıtacak başka şeyler buldum. Sana gelip ne seviyorsan onu yap demeyeceğim çünkü senin ki aşırı fazla. Bak okulu bırakmana sebep olmuş. Gerçekten oyun sana hiç bir şey kazandırmayacak hatta kaybettirecek. Acil azaltman lazım. Ben de oynuyorum hatta bağımlıyım. Ancak tek Kurus odemedim daha. Sana getirisi olmayan bir şeye para yatırıyorsun bu tabiki hata bende oyun oynamayı çok seviyorum bende asosyalim ama oyuna bu kadar para yatırmak doğru değil daha güzel şeylere harcayabilirsin öyle düşün.
50 Yorumla
+1 yılBelediye kurslarına vs. gidebilirsin fiyatları makul oluyor. İngilizce, pastacılık kursu veya spor salonuna. Bende de oyun bağımlılığı vardı dershaneye başlayıp resim kursuna da katılmıştım şu an ayda bir oynuyorum onda da beş dakika sonra sıkılıp kapatıyorum. Amacın olsun. Büyük ihtimalle arkadaş çevren sana hitap etmiyordur. Arkadaş edinmeye çalış. Yarım saat kitap okursam oyun oynayacağım da diyebilirsin eğer kitabı beğenirsen büyük ihtimalle bitirmek için uğraşırsın oyunu o anda sallamazsın. Kütüphane üyeliğin yoksa oluştur. Kulaklığını tak uzun uzun düşünmeden yürümeye çalış. Kitap önerisi istersen türü söylersen yazabilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Boş ver kafan dolu olacağına yürüyüş yap gitsin 😂 zaten zaman çabuk geçiyor hiçbir şey plan da yapsan yetişmiyor artık bitmez o işler 😂
Bundan 2-3 sene önce ben de o oyuna çok para yatırdım maalesef. Aşırı bağımlılık yapıyor hele ki arkadaşların ve akrabalarınla oynadığın zaman. İşte oda açıyorsun falan filan… Baktım sonum hiç iyi değil dersleri aksatıyorum, işi aksatıyorum, sosyal hayatımı aksatıyorum yazın sildim ve kafamı dağıtacak başka şeyler buldum… Bir kaç ay sonra indirdim bu sefer hiç oynayasım bile gelmiyordu… Hatta şu an ben de daha var pubg uygulaması ama aylardır girmedim.
112 Yorumla
Soran+1 yılBende 2 yıl önce oyun için okula gitmemezlik yapıp kalmıstım sonrasında bıraktım maalesef. Oyunu bende bırakmıstım bi aralar ama sonra bi bosluga dustum tekrardan yükledim cok pismanim hic real hayatım kalmadı. Ama bırakmak da istemiyorum tek zevk veren sey bu oyun
Soran+1 yılDediklerinin farkındayım ama oyunu bıraktıgımda yapacak hicbir seyim kalmayacak hic arkadasım yok zaten ailemle de aram kotu resmen tek yasama sebebim oldu bu oyun. Beni gercekten hayatta tutan tek sey bundan aldıgım mutluluk
Soran+1 yılDenerim teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Hepimiz aynı yollardan geçmişiz, bende geceli gündüzlü ekibimle deli gibi oynardım Fatih olunca hedefim kalmayınca oyunu satıp çıktım. Sana bunu tavsiye ediyorum, hesabını aracı siteler sayesinde satıp güzel para kazanabilirsin. En azından oynadım eğlendim başardım paramı da kazanıp bıraktım dersin. Psikolojik olarak halletmiş olursun, al sana motivasyon. Ama oyunsuzlukla başa çıkman lazım reel hayatta.
Soran+1 yıl5-6K ya satarım olabilir
- +1 yıl
@murattiii sigaraya vereceği parayı oraya veriyor gibi düşün işte. İçmesin tabi ama aynı hesap
- +1 yıl
@murattiii evet doğru, sadece şekil şukul
Her şeyin bir zamanı ve sınırı var, bu kadar oynayıp bu kadar para yatırmak mantıklı değil. Parayı doğru yerlere harca, sanala değil gerçek hayatına harca yatırım yap. Örneğin her ay pubgye vereceğin parayı spora ver hem kendin gelişirsin hem sosyalleşirsin vs
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor daha once cok denedim sosyalleşmeyi ama basaramadım. Zaten hayatta gercekten bir beklentim yok ot gibi yasıyorum
+1 yılŞu saçma sapan oyunu hâlâ oynayan var mı ya? Sen de hiç akıl yok mu? Niye para yatırıyosun? Hiç dışarıya çıkmıyorsun ama ne hikmet ise parayı kolay buluyorsun. Bir Allah'ın kulu da parayı nasıl buluyorsun diye sormamış. Git biraz dışarıya çık, ortam yap. Sanal dünyadan çıkında, biraz dış dünyaya odaklananın.
23 Yorumla- +1 yıl
kendimi oyunlara veririm daha iyi ortamlardan bende geçtim sandığın gibi güzel bir yer değil arkadaşlar hain sevgilliler kalleş asosyal olunca en azından kimseyle muhatap olmuyorsun huzur canını yakan da olamıyor
- +1 yıl
@memo5344324342312312 Evet, güzel bir yer olmadığını ben de biliyorum. Bir ara birisi sayesinde girdim fakat hiç sarmadı. Burası için abaza falan deniliyor ya. Aslında burası hiçbir şey, orada daha çok var. Sen muhatap olmayayım diyince de başka yerden çıkıyorlar ama. Oyun oynayan kişiye sözüm yok ama, para yatırmak başlı başına anormal.
- +1 yıl
zevk meselesi ama bu arkadaşın biraz abartılı ayda 500 700 tl 100 200 neyse de
+1 yılmerhaba. öncelikle bunu sorgulamaya başlamışsın. bu güzel bir şey. hata yaptığının farkındasın. oyuna para vermek bence saçmalık. oyunu parasız oynamak emek sarf etmek daha güzel geliyor bana. konuşmak istersen yazarsın. yavaş yavaş sosyalleşmen gerek. fazla oyunlarda zaman geçirmek çok büyük hata kanısındayım. değişim senin elinde.
10 YorumlaYa bir bağımlıya sormak istedim normal yeni bir hesapla üst seviye bir hesabın vuruşları öldürmesi farklı mı atıyorum aynı adama yeni hesapta 30 kez sıkıp öldürüyorsam üst seviye hesapta 10 kez mı sıkıp öldürüyorum @soran bunu yanıtlar mısın lütfen?
00 Yorumla
+1 yılYaptıgın hata değil cünkü insanlar kötü en iyisinden bile zarar geliyor. o yüzden sana oyuna devam et cok iyi yapıyorsun da demeyeceğim ama asosyal de olma diyeceğim. konuşmak istersen arkadas olabilirim. Ben de CS-GO oyuncusuyum. ama sosyal biriyim istersen tanısır konusuruz.
00 Yorumla
+1 yılEğlenmene bak boş ver burdakiler her zaman seni aşağıya çekecek yorumlar yapıp moralini bozar hem oyun oynamayıp napacaksın yaptığın diğer işler çok mu önemli sanki hepsi dünyalık boş beleş vakit geçirmek için yapılar şeyler. Tek sıkıntın ekrana fazla bakmaktan gözlerin bozulabilir bak mesela ben gözlük kullanmaya başladım ve ona rağmen 1 saatten fazla ekrana bakınca gözüme sanki bıçak gibi bir şey saplanıyor çok acıyor sende de olmasın dikkat et
00 YorumlaOyuna para harcanan yanlış bir şey değil insanlar bunu saçma buluyor ama oyuna vermedikleri parayı gidip kafede sinemada vs. arkadaşlarıyla gezerek keyfine harcıyorlar ee sen de oyun oynarken keyif alıyorsun dışarıda gezecek arkadaşın da yokmuş zaten bence saçma değil ama çok oyun oynamak sağlık açısından zararlı bunu biliyorsundur
00 YorumlaHala pubg oynayan varmıymış ya tabi ki hata neyse ki cahilliği ben yapmıyorum oyuna filme cafelere sinemalara konserlere bunun gibi yerlere para harcamıyorum senin ki az uz bile değil ayda 500-700 ne demek ya ben sürekli dip boyası vermiyim diye eski rengime döndüm düşün yani
01 Yorumla5 yıldır bağımlı derecede oynuyorsan ve halen de ayda 500-700 lira harcıyorsan evet bir yerlerde yanlış yapıyorsun. (Bağımlılık derecesinde oyun oynamandan bahsetmiyorum o ayrı bir yanlış zaten) 5 yıldır aynı oyunu oynuyor/aynı işi yapıyor/aynı hobi ile uğraşıyorsan artık ona bu derece para harcamayı bırak bu derece bağımlı oynuyorum ama ayda da şu kadar para kazanıyorum en azından demen gerekirdi. Bir yerlerde bir yanlış var!
00 Yorumlayaw ben pupg olayını çözemedim a. mk fuhuş yuvası maça giriyoruz millet si. kişi yo bence pubg nin olayı se. x o yüzden insanlar bağımlı asosyal olman bu bakımdan çok önemli değil. sanal se. x eğlenceli ama bütün hayatın böyle geçiyosa bence sıkıntılı reele giriş yapman lazım. sadece oyun için pupg oynayanlar zaten tamamen akıl dışı yani doktoro gitmesi lazım.
00 YorumlaEvet yaptığın hata. Ama iyi kötü her şeyin farkındasın. Bu bile iyi bir şey. Olan olmuş, bundan sonra artık yavaş yavaş oyunu daha az oynamaya elinden geldiğince az para yatırmaya çalışmalısın. Sosyal hayatına daha çok odaklanmalı ve keyif alacağın şeyleri yapmaya çalışmalısın. Eğer bunları yapmakta güçlük çekiyorsan bir uzmana gitmek daha iyi olacaktır.
00 YorumlaHobin olsun çok kasıyorsun ya da temelinde başka bir şey vardır. benim yeğenler vardı daha 13 yaşında bakkala ekmeğe gidemiyorlar dı. pc mobil oyun Twitch vs hayatları. Gitmiyorlar değil gidemiyorlardı şimdi iyi toparladılar eve sokamıyoruz🤣 Sanal dünyanın oluşturduğu Dünya'da saçma fikirlere sahiplerdi menfaatci de bir kafaya girmişlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende oynuyorum ama bu kadar da bi abartmisligim yok. O paralari biriktirsen kendine cok yarayisli seyler alabilirsin her seyi gectim oyuna para yükleyip sanalda asla yüz yüze gelmicegin insanlari etkilemeye calisacagina reelde kendine yatirim yap umarim anlamissindir
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi etkilemek için yapmıyorum ki hoşuma gidiyor skinler
+1 yılAynı durum bende de vardı her ay 6 7 k harcamaya başladım ha işe yarar bir şeyde almıyorsun pubg benim için oyundan çıktı ticarethane gibi bir yer artık o yüzden bıraktim arada daha ucuz olanları oynuyorum çok sarmasa da yetiyor 😂
00 Yorumla
+1 yıl:D sonunda birinize söyliyebilcem bunu, kankaaaaa e*nayisin :D şu oyunu ben de 5 aydır oynuyorum. Hiç para yatirmadim gayet de oynanıyor, As oldum, Dedektif Onbaşı oldum:))
Ne gerek var ki? Oyuna para yatırmak e*nayiliktir net
013 Yorumla- +1 yıl
zevk meselesi oyuna para yatırmak enayilik değildir insanlar bir oyun yapmak için ne emekler veriyor bizde hakkını veriyoruz
- +1 yıl
5 aydır oynadığın oyuna tabi para yatırmazsın eski oyuncu değilsin
- +1 yıl
@memo5344324342312312 hadi hadi enayisiniz 😂 amaç ne? Renkli süslü silah ve kıyafet için 😂 sanal bebek oyna git de 😏
- +1 yıl
napalım kızlara mı yedirelim paralarımızı oyun yesin asıl aciz olanlar kızlara para yedirenlerdir
- +1 yıl
iyi akşamlar :))
- +1 yıl
@memo5344324342312312 bana ne ben ona karışmam 😄
https://m.youtube.com/watch?v=OwxKAFUtaU4
Al biraz şu kanalı izle de oyuna para yatıranların zihniyetini öğren al kardeş yakala 🧠
😂 - +1 yıl
biliyorum bu adamı depremzede bunlar
- +1 yıl
videolar kurgu hep :D
- +1 yıl
tamam bir akıllı sensin bacım by
- +1 yıl
@memo5344324342312312 he kurgu tamam. Yok sen akıllısın oyuna para yatıran olarak. sana bye 😂
- +1 yıl
akıllı olsan bu site de işin olmazdı :D
- +1 yıl
bizim gibi enayisin zxczxc
- +1 yıl
@memo5344324342312312 yazık valla Allah şifa versin 😄 🧠🧠🧠
+1 yılSana getirisi olmayan bir şeye para yatırıyorsun bu tabiki hata bende oyun oynamayı çok seviyorum bende asosyalim ama oyuna bu kadar para yatırmak doğru değil daha güzel şeylere harcayabilirsin öyle düşün
00 YorumlaHala oyuna bagimlisysan bir süre evde durma evdeyken elin sürekli oyuna gidiyor. Eger boş bir isen aktivite merkezi falan oralara git arkadaşin yoksa. Bende evde kalmaya başladığımdan beri bagimliyim ama para yatırıyorum her an yaptırabilirim kaptırdım ama fark ettim ki dışarı çıktığımda biraz oyundan soğuyorum gerçek hayata dönüyorum yani
00 YorumlaYa boş ver oyna gitsin zaten ortam çok kötü olmuş hiç olmazsa oyun oynayıp vakit geçiriyorsun evindesin erkeklerle felan ugrasmiyirsun yani ayda 500 bir şey değil bak giden paran oluyor sadece bazıları erkeklerle oynuyor çok şeyini kaybediyor anladın belkide
00 Yorumla
+1 yılOyunlara para yatırmak kadar saçma bir şey yok eninde sonunda oyunu bırakıcaksın ve o yatırdığın paralar hep boşa gidicek bende 2 sene önce pubgye 30 tl yatırmıştım ve şu an çok pişmanim keşke o paraya zurna dürüm yeseydim en azından bir işe yarardı
00 Yorumla
+1 yılYani hata olduğunu sen de biliyorsun ki soru olarak sormuşsun. Mutlaka seni mutlu edecek başka uğraşların vardır. Onlara odaklansan bu bağımlılık da kendi kendine bitip gider.
00 Yorumla
+1 yılYani sana göre sen sevap mi işliyorsun? Bir zevk hobi uğruna bu kadar harcama yapmak çok tutarsızlık ve israf. yazık kafana Dünyadan haberin yok gidip hayır yapsan bir çocuk mutlu etsen bir kuruma gidip oyuncaklar alsan dagitsan belki de dünyan güzelleşecek aciyorum bu yoldan yürüyenlere çok yazık çok
00 Yorumlaoyun cok oynarım. ama bagımlı asla olmadım. cabuk sıkılırım ben. yanı senınde hata yapıyor olmanı bılmen lazım. adamları vurvur hep aynı sey. ne zevk alıyorsun
00 Yorumla
+1 yılDoğrusu ben yapmam, zaten fazla da oyun oynamam 2 yıldır. Gelecekte ne olur bilmem, ama bu kadar bağımlı olacağımı düşünmüyorum. Mutlu ediyorsa yatırabilirsin, ama dediğim gibi ben yapmam.
00 Yorumla
+1 yılÇocukluğumdan beri gittiğim markette doyasıya canımın cektigi hicbirseyi alamayan ben.. sen düşün artık.. boş bir şey için harcadığın o paranın miktarını..
00 YorumlaHatırlıyorum ortaokuldayken ben de senin gibiydim saatlerce oyun salonlarına gidip oyun oynuyordum. Hiç bırakamayacağımı düşünüyordum, taa ki bir kızdan hoşlanana kadar 😄
Senin odağını değiştirmen lazım.
Bak havalar düzeldi, çık gez eğlen sosyalleşmeye çalış. Dışarıda daha güzel bir hayat var.
Oyun arkadaşları ile arana mesafe koy ve yeni arkadaşlar edin.
Dediklerimi yapmaya çalış sonrasında sen kazanmış olacaksın :)02 Yorumla- +1 yıl
Doğru. Bu arada bizim çocukluğumuz bee internet kafe filan ne günlerdi
+1 yıl10 yıl metin2 oynamış toplam nerden baksan 200.000₺ harcamış adamım seninki çerez parası haberin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHarcadıgım paranın degerini mi sordum aw
- +1 yıl
Zırlama lan
Soran+1 yılMal ya
+1 yılHatalisin.
Vaktini oyunda gecirdigin için hatalısın.
Vaktin harcadigin paradan daha kıymetli.
Çık dışarı birazcık dolaş. Vaktini oyunda harcama.00 Yorumla
+1 yıl500-700₺ her ay mı? Ondan bişey olmaz allahtan 3 ay önce bıraktım ben her ay 7-8 bin lira yatırıyordum iyi ki de bitti
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun para degil sorun oyundan vazgecememem
- +1 yıl
Ver hesabı bak bakalım geçebiliyo musun geçemiyo musun
- +1 yıl
.
Soran+1 yılSorun bu zaten gecemiyorum diyorum veremem
Oyuna para harcamayı saçma buluyorum fakat büyük konuşmuş olmam umarım keyfin bilir ama hayır falan yapsan iyi olur. Ha zaten yapıyorsundur kendine tek harcaman odur kimseyi de ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılHata olduğunu düşünüyorum oyuna neden para yatırasın onun yerine kendini mutlu edecek şeylerde paranı harca
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni mutlu eden tek şey bu oyun zaten sorun orada
seni mutlu ediyor sonucta. Kıyafet almak, guzel bir yemek yemekle ayni şey. Sadece para yonetimini iyi yap. Aylik bir para siniri koy.
03 Yorumla
Soran+1 yılCevremdekiler bırakmamı istiyor ama gercekten hayattan sogudum tek hosuma giden sey bu oyun. Fakat çok baskı görüyorum ve yanlıs olup olmadıgını dusunduruyor bu durum bana
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için
Değmez çünkü bir süre sonra bırakacaksın o paralar boşa gidecek
Resident Evil 4 remake
Atomic Heart
Vb yeni oyun al Daha iyi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe mutlu ediyorsa seni öyle yaşa. Kısa dünya zaten. Öyle de yaşasan ölüm var böyle de yaşasan. Evinde pubg ile keyifliysen ne güzel. Bende öyle mutlu oluyorum geceden sabaha kadar oynuyorum tek biz öyle değiliz ki binlerce insan var bu sekilde.
00 Yorumla
+1 yıl600 700 lira vereceğine yatırım yapabilirsin yarısı ile yapmış olduğun yatırım seni yarın öbür gün zengin yapabilir
00 Yorumlao oyun bitmiş ve hala para mı harcıyosun bu enayilik.. hesabı sat kurtul 3 sene önce satıp kurtulmuştum :D
00 Yorumla
+1 yılTabiki hata dijital bir dünyaya gercek hayatta kazandığın parayı harcaman bağımlılık olmuş bir psikolojik danışmanlık almalısınız
00 YorumlaSevdiğin bir hobi için 500-700 çok önemli bir para değil fakat bunun yerine kendini geliştirmeye harcasan daha iyi olur
00 YorumlaYıllardır bu tarz oyunlar oynarım para yatıracak kadar kendimden geçmedim hani pubg eski özelliğide kalmadık her ay o kadar uc ile ne alabilirsin?
00 Yorumlavay be ben bırakalı 1 seneyi geçti sezon 18 den sonra oyunu bırakmıştım deli gibi oynardım sosyl medyada da yükseldim felan. Anılarım canlandı
00 YorumlaBen şahsrn oyundan ancak para kazanacaksam oynarım. Hem zamanın gidiyor hem paran. Sil bir daha yükleme
00 Yorumla
+1 yılHayatının yanlışını yapıyorsun daha iyi şeylere para harcamak varken sağlığına hayatına zararı olan bir oyuna kendini bağlamışsın
00 YorumlaNeyden keyif alıyorsan, seni ne mutlu ediyorsa ona para harcamakta özgürsün ama eline geçen tüm parayı atman mantıklı değil.
00 Yorumla
+1 yılMario bile daha zevkli pubg'den bende aksine bağımlı olayım zaman geçsin diye denedikçe denedim iki oyun sonrası sıkıldım en fazla.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyleyim boş vakitlerim için oyunlar yüklüyorum ama çabuk sıkılıyorum neyse ki oyun bağımlısı değiliz
+1 yılTelefona para yatırdım Call Of Duty oynarım diye hevesimi aldım duruyor halâ ama oynamıyorum zamanla uzaklaştır kendini alışacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSen öyle mutlu oluyorsan senin bileceğin iş.
Onun yerine ihtiyacın olan bisey alsan daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılBen de oynuyorum hatta bagimliyim. Ancak tek Kurus odemedim daha. Kilik kiyafet almak disinda nasil bir fark yaratiyor para odemek?
00 YorumlaBende çok oynuyorum ama bilgisayar versiyonunu. Ama para harcamıyorum oynadıkça kazandığım Bp’lerden alıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu parayı 1 haftada kazanıyorum. Yemeğe, kıyafete, ruja, bakımıma asla acımam ama oyuna acırım ya. Bu paraya bi gün otele spaya gitsen, kendini şımartsan mutlu ve dinç hissedersin
10 Yorumla
+1 yılBir gun çok pişman olacaksın. Çünkü bende bir zamanlar yatirmiştım.
00 YorumlaEkonomik durumun iyiyse neden saçma olsun ki bu da bir zevk meselesi aslında
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekilde cod mobile yatiriyordum artık bıraktım değmiyor.
00 Yorumla
+1 yılYa sigara içki içmek de boyu ne zaman harcıyorsan ben sana saygı duyuyorum
00 YorumlaOyunda neye para harcıyorsun ki çok saçma iyi bi oyuncu isen zaten mutlu olursun
00 YorumlaBende de oyunlara bağımlılık var 8 yaşımdan beri ama hiç bir oyuna bile bir kere nakit yatirmadim.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bana yazarmısın yardımcı olmaya çalışırım. Ben de benzer durumu yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka seninki gene iyimiş ben League of Legend'a her ay 2000tl attığımı hatırlıyorum. Dışarı çıkmıyor olmanın ana nedeninin oyun olduğunu düşünmüyorum muhtemelen arkadaşın yoktur.
00 Yorumlahata tabı 14 subattımanıtasız gecırmıssındır kesın kız
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026