Gamer Wild rift oynayan var mı? şevval_2003 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ses girebilecek ve öğretebilecek var mı?1.5 aydır oynuyorum ama iyi sayılmam Wild rift oynayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hangi koridorda oynuyorsun rank ne? Girmiyordum bayadır geçen girdim değişen bişey yok yine kanser ediyor oyun fsdkj 0 11 Yorumla şevval_2003 +1 yıl zümrüt 3 genelde solo takılıyorum senin ne Yorumla Everglow +1 yıl Benimde zümrüt şu an oynamıyorum ama epeydir önceki sezon ustalıktaydım, ADC oynuyorum genelde gel taşıyım istersen fskdj Yorumla şevval_2003 +1 yıl benim amacım rank kasmak da değil artık öğreneyim yeter item bilgim karakter bilgim falan da yok rank kasmak da fena olmaz ama nsbsjbsb Yorumla Everglow +1 yıl İtem olarak önerilenleri çıkarsın ya da rakibe göre zhonya vs. alırsın işlevsel itemler, karakterlerde oynaya oynaya öğrenirsin Yorumla şevval_2003 +1 yıl istersen arkadaşlık atabilirsin limos#6681Bi zeri oynaman yok mu nabxjsb Yorumla Everglow +1 yıl Zeri mi geldi buraya da ksfdj Ezreal ile akarım fsdkj Yorumla şevval_2003 +1 yıl bi pantheon için kaç maç oynadım kolay karakter aslında itemlerde can çalma falan var mesela bazı durumlarda kara balta almaman lazım diyorlar aklım karışıyor Yorumla şevval_2003 +1 yıl zeri yeni geldi felaket bir hasarı var Yorumla Everglow +1 yıl Yeni gelen charlar öyle oluyor genelde bir iki güncelleme sonra nerf yer o Yorumla şevval_2003 +1 yıl evet evet derecelide direkt banlıyorlar nsbjxvs Yorumla Everglow +1 yıl Gönderdim istekk Yorumla
WMonsoon Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Valla ogrenme gerek yok :D ogrendikce tiksindiriyor oyun. 5 senedir mlbb oynuyom ama sirf bilmiyorum diye wild rift gectim ogrenmeye de niyetim yok 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 333 cevap paylaştı. Evet arada oynuyorum ama ligim yüksek yanlışlıkla seni oyundan soğutmayayım sjdkl 0 2 Yorumla şevval_2003 +1 yıl ligin ne Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl şu an Zümrüt hesap ama Üstatlıktı geçen sezon Yorumla
llGezgin Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl elmas üstü olursan yaz :D kanser edemem kendimi :D 0 4 Yorumla şevval_2003 +1 yıl zümrüt :/ Yorumla llGezgin +1 yıl :D zümrüt de bi başarı bilmesen çıkamazdın oraya kadar :D 1 lig daha çık oynariz :D Yorumla şevval_2003 +1 yıl dereceli girmiyorum artık bilmeden yükselmeyeyim diye sen elmaslarla oyna :)) Yorumla llGezgin +1 yıl elmas üstüyüm ben :) Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl PC oyunu mu 0 2 Yorumla şevval_2003 +1 yıl lolün mobili işte Yorumla Ponce +1 yıl Bakayım bi indiriyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hangi koridorda oynuyorsun rank ne?
Girmiyordum bayadır geçen girdim değişen bişey yok yine kanser ediyor oyun fsdkj
zümrüt 3 genelde solo takılıyorum senin ne
Benimde zümrüt şu an oynamıyorum ama epeydir önceki sezon ustalıktaydım, ADC oynuyorum genelde gel taşıyım istersen fskdj
benim amacım rank kasmak da değil artık öğreneyim yeter item bilgim karakter bilgim falan da yok rank kasmak da fena olmaz ama nsbsjbsb
İtem olarak önerilenleri çıkarsın ya da rakibe göre zhonya vs. alırsın işlevsel itemler, karakterlerde oynaya oynaya öğrenirsin
istersen arkadaşlık atabilirsin limos#6681
Bi zeri oynaman yok mu nabxjsb
Zeri mi geldi buraya da ksfdj Ezreal ile akarım fsdkj
bi pantheon için kaç maç oynadım kolay karakter aslında itemlerde can çalma falan var mesela bazı durumlarda kara balta almaman lazım diyorlar aklım karışıyor
zeri yeni geldi felaket bir hasarı var
Yeni gelen charlar öyle oluyor genelde bir iki güncelleme sonra nerf yer o
evet evet derecelide direkt banlıyorlar nsbjxvs
Gönderdim istekk
Valla ogrenme gerek yok :D ogrendikce tiksindiriyor oyun. 5 senedir mlbb oynuyom ama sirf bilmiyorum diye wild rift gectim ogrenmeye de niyetim yok
Evet arada oynuyorum ama ligim yüksek yanlışlıkla seni oyundan soğutmayayım sjdkl
ligin ne
şu an Zümrüt hesap ama Üstatlıktı geçen sezon
elmas üstü olursan yaz :D kanser edemem kendimi :D
zümrüt :/
:D zümrüt de bi başarı bilmesen çıkamazdın oraya kadar :D 1 lig daha çık oynariz :D
dereceli girmiyorum artık bilmeden yükselmeyeyim diye sen elmaslarla oyna :))
elmas üstüyüm ben :)
PC oyunu mu
lolün mobili işte
Bakayım bi indiriyim