Ben Trivia Crack ve Quizzland bilgi amaçlı beyin fırtınası oyunlarını seviyorum 😊

Ben Trivia Crack ve Quizzland bilgi amaçlı beyin fırtınası oyunlarını seviyorum 😊
Ben genelde mobil uygulamalardan oyun oynamayı sevmiyorum yani cep telefonu üzerinden oyun oynamak bana çok da cazip gelmiyor, bazı zamanlar dizüstü bilgisayarın üzerinden oynuyorum bu da counter strike call of duty, Euro truck simulator, futbol oyunu olarak da pes oynamayı severim.
Ancak şunu da yüklemeden geçemeyeceğim bedensel engelli olduğum için aşırı heyecan ve kasılma durumları söz konusu olmasından kaynaklı bu da ister istemez kasları olumsuz etkiliyor ve bu yüzden çok fazla oyun oynamayı tercih etmiyorum yani zamanımın çoğunu oyun oynayarak geçirmem ayda bir iki sefer anca oyun oynuyorum.
Trivia bir ara ne çok oynardım 😅 bir ara pubg kafayı salmıştım şimdi hiç bir oyun oynamıyorum
Trivia bende oynuyorum tarihi şeylerde seviyorum bölümüm den dolayi
Aynen tarih kartlarını da yükledim güzel oluyor bir tane daha uygulama var mobil sertifika veriyor ama geçerli mi bilmem
Tarih bilgi yarışması ve tarih kartları
Yok bunlar farkli uygulamalar
Aynen oyle
Eig için teşekkürler
Cevap
14Cevap
Eşleştirme oyunları genelde. Bazen de kıyafet giydirme 😂😂
Oooo sen ne diyorsun. Ekip bile var 😂 Kendi tasarımını oluşturma vs de var oyunda aslında sağlam da o kadar uğraşamam. Hazır kıyafetlerden devam ediyorum ben 😅 Evi felan da dekor etmek lazım oy oy çok iş var. Life Makeover uygulama ismi, tavsiye ederim 😂
https://www.hizliresim.com/qvblcow
Bir zamanlar temple run'dı. Şimdi pek oynamıyorum.
Oyun bağımlısı değilim.. Kelimelik oynuyorum ara ara, bazen sarıyor bazen sıkıyor😅
Kelimelik oynayın, kelime dağarcığı gelişir, eğitici oyundur. Sever bence ama 😊
Peki😅
Savaş, Macera ve Aksiyon kategorisindeki oyunlar vazgeçilmezimdir.
Trivia crack ı çok oynadım. Zevkli bir oyundu. şu an sadece clash of clans oynuyorum
Akıl oyunları puzzle vs
Kim oyunuyacak
Sabırlı ol sende zamanında çocuk oldun anlayışla karşıla Allah analı babalı büyütsün
🙏 sağlıcakla kalın iyi günler dilerim
Oyun oynamam. Hedefe odaklanırım.
Gerçek bilgi için makale, deneysel sonuç, Kuranı Kerim , meal okuman lazım.
Maşallah. Allah bağışlasın.
Güzel soru. Anlsysrak hocam okumaya çalışıyorum. Özellikle Türkiyede kadınların nisa suresini doğru anlaması lazım.
Bilgi
Oyuncumusun
Tower defense seviyorum ya sen?
Hepsi
Oyun sevmiyorum.
Mmo severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?