Gamer EA'da offline olarak FIFA açılmıyor, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Açamıyorum oyunu illaki online olarak açıp sonra bağlantıyı kesiyorum çözümü olan var mı EA'da offline olarak FIFA açılmıyor, neden olabilir? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Origin'de olmaması gerekiyor, EA platformunda normaldir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Origin kuruluydu lakin bir anda origin yerini ea ya bıraktı Yorumla Mario45 +1 yıl EA online bir platform ne de olsa. Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ben geçen sene bunun fifa 22 versiyonunda sorun yaşamıştım valla youtube'den sorunla alakalı yardımcı video arattım çıkmıştı bir bak istersen.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buda fifa 22 lakin origin vardı Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntısızdı rahat rahat oynuyordum origin yerini ea ya bıraktı ve saçma bir şekilde offline giremez oldum illaki online açacağım Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Online bağlantı gerektiriyor oyun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerektirmiyordu origin varken Yorumla Soran +1 yıl Offline açtığımda ea yı offline oyna seçeneği var ama tıklayınca devamı gelmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Origin'de olmaması gerekiyor, EA platformunda normaldir.
Origin kuruluydu lakin bir anda origin yerini ea ya bıraktı
EA online bir platform ne de olsa.
Ben geçen sene bunun fifa 22 versiyonunda sorun yaşamıştım valla youtube'den sorunla alakalı yardımcı video arattım çıkmıştı bir bak istersen..
Buda fifa 22 lakin origin vardı
Sıkıntısızdı rahat rahat oynuyordum origin yerini ea ya bıraktı ve saçma bir şekilde offline giremez oldum illaki online açacağım
Online bağlantı gerektiriyor oyun
Gerektirmiyordu origin varken
Offline açtığımda ea yı offline oyna seçeneği var ama tıklayınca devamı gelmiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!