Gamer Elraenn'den bir seriye başlayıp izleyeceğim. Hangi oyunu tavsiye edersiniz? pinkiepunk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi oyun serisini izlesem beğendiğiniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Elraenn'den bir seriye başlayıp izleyeceğim. Hangi oyunu tavsiye edersiniz? Cevapla Oyun Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Outlast oyunu 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bence oynadığı oyunların hepsi güzel birkaç oyun videosunu izle keyif aldığın oyuna başla ve videolarını sonradan izlemeye devam et derim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen oyun oynayamıyor musun 1 8 Yorumla pinkiepunk +1 yıl Oynamıyorum izlemeyi seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rdr2 kolay oyun emin oynayabilirsin. Dene istersen. Yorumla pinkiepunk +1 yıl Bakarım belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öneri istersen bir kaçtane söylerim kolay oyunlar. Yorumla pinkiepunk +1 yıl Önerebilirsin tabi. Kolay olsun ama uzun zamandır oynamıyorum. 2 hafta boş zamanımda oynarım belki :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel sevdiğin tarz nasıl yani örnekler misin Yorumla pinkiepunk +1 yıl Rol oyunu olabilir farketmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayamadım. Size birkaç zevkli oyun önerisi verelim. Ben yakın zamanda onadım, hala oynuyorum.Bioshock rePayday Payday2 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 525 cevap paylaştı. Bannerlord serisi iyiydi bi tek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Outlast oyunu
Bence oynadığı oyunların hepsi güzel birkaç oyun videosunu izle keyif aldığın oyuna başla ve videolarını sonradan izlemeye devam et derim.
Sen oyun oynayamıyor musun
Oynamıyorum izlemeyi seviyorum
Rdr2 kolay oyun emin oynayabilirsin. Dene istersen.
Bakarım belki
Öneri istersen bir kaçtane söylerim kolay oyunlar.
Önerebilirsin tabi. Kolay olsun ama uzun zamandır oynamıyorum. 2 hafta boş zamanımda oynarım belki :)
Genel sevdiğin tarz nasıl yani örnekler misin
Rol oyunu olabilir farketmez
Anlayamadım. Size birkaç zevkli oyun önerisi verelim. Ben yakın zamanda onadım, hala oynuyorum.
Bioshock re
Payday
Payday2
Bannerlord serisi iyiydi bi tek
Devour'a sıçıyorum ben hâlâ gülmekten
İt takes two ve pacify izle bence