Güncellemeler
+1 yıl
Benim de en iyisi God of War 2018 oldu şu ana kadar. İlginçtir Special Edition’da daha rahat çalıştırdım modları, normal oyunda aradıklarım hata verdi genelde. Epey bi zaman harcadım ilk yüklemeleri yaparken ama doğru kombinasyonu bulunca gerisi rahat oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış yere atmışım 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Days gone, epic de baya inmiş
Epic game'de rdr 2 sağlam indirimde onu aldım ben
İyi yapmışsın. Orada fiyatı epey ucuz. 2 sene önce almıştım onu ben fiyatlar normalken. Skyrim Special Edition da aynı şekilde. 25 liradan felan almıştım normal oyun ile beraber bir arada uzun zaman önce. Ne olduysa o oyun da birden şahlandı bu sene. %75 indirimde şu an yine de pahalı :)
Skyrim special edition bende almıştım ancak düz skyrimi tercih ederim. Düz skyrime 500 tane de mod kursan destekliyordu ama See 10 modda sıkıntı çıkartıp kapatıyor oyunu. Geçen ay God of War 2018 oyununu bitirmiştim o oyun sanırım bugüne kadar oynadığım ne iyi oyundu.
Benim de en iyisi God of War 2018 oldu şu ana kadar. İlginçtir Special Edition’da daha rahat çalıştırdım modları, normal oyunda aradıklarım hata verdi genelde. Epey bi zaman harcadım ilk yüklemeleri yaparken ama doğru kombinasyonu bulunca gerisi rahat oluyor.
Düz skyrimde kombinasyon derdi yoktu hepsini destekliyordu 10 sefer bitirmişimdir. See'de istediğim modları kuramadım maalesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!