arada bir donuyor sonra duzeliyor ama surekli bi donma kasma var neden olabilir? internetim iyi olmasina ragmen ms'im yuksek gozukuyor bazen 400'e cikiyor
1 ay
Pubg oynarken telefonum donuyor, neden olabilir?

arada bir donuyor sonra duzeliyor ama surekli bi donma kasma var neden olabilir? internetim iyi olmasina ragmen ms'im yuksek gozukuyor bazen 400'e cikiyor
Eğer telefonun Samsung ise bu çok normal çünkü benim Oppo var mesela ısınmıyor. Samsung telefon modellerinde nedense bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu görüyorum. Ayrıca telefonunuz kaldırmıyorsa veya sistemi zorluyorsa bu sebepten ötürü de olabilir.
telefonum samsung m20
Oyunlarda kasma olmasının sebebi genellikle sistem kaynaklıdır. Net değil de sisteminiz yetersiz olabilir. Normal şartlarda Pubg Mobile oynamak için 64 GB depolama alanı yeterli olacaktır. Tabi birden fazla uygulama, sosyal medya kullanıyorsanız bunlar da depolama alanını boş yere doldurabilir. Oyuna her gelen güncelleme ve kostüm paketleriyle kapladığı alan da büyüyor, cihazınıza uygun grafik ayarları kullandığınızdan ve depolamanızın yeterli olduğundan emin olun.
Telefonun işlemcisi ram belleği zayıf olduğundan oluyor donma benim önceki telefonum Lenovo Motorola G4 plus da da zorlanma oluyor du Pubg mobile oynarken şimdi Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Maşallah yüksek grafik ayarların da kasmadan sorunsuzca oynuyorum
Cevap
5Cevap
Demek ki internetiniz iyi değil ya da bantta fazla kişi var. İnternete sizden başka kimse bağlı olmadığında yeniden deneyin.
Telefonun kaldırmıyordur eskiyse
Onu bende anlamadım hem ısınıyor hemdde parmaklar uyusuyor fazla oynamıcan 1saat fazlası telefon patlicak sekilde isiniyor
oynayamiyorum ki 1 el atip cikiyorum
Kaldırmıyor sil oyunu
ama cod mobile’i kaldiriyor o oyun 10 gb
Arka planda çalışan uygulamalar olmalı
nasil yani? uygulamayi yeni yukledim ve dosyalar iniyordu ondan olabilir mi
işlemcin yetersiz
tuh ya
Banada yardım edermisin bir sorum olacaktı size
En İyi Cevap