Gamer Savaş oyunları oynarken silah merminizi ne sıklıkla değiştirirsiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Savaş oyunları oynarken silah merminizi ne sıklıkla değiştirirsiniz 🤔#Gamer #FiqHShott Savaş oyunları oynarken silah merminizi ne sıklıkla değiştirirsiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Genelde mermi azaldıkça değiştiririm takıntım var 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sniper olmadığı müddetçe her fırsat bulduğum boşlukta basarım R ‘ye. Sniperda sonuna kadar bekliyorum zaten birkaç mermi anca atıyor 😅 1 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hemen degistirmemeyi ogrendim cunku 18 17 daha yeterli bir sayi 3 4 olursa degistiririm eger ki aim o kadar iyi degilse 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Enteresan soru yarı yolda kalmayayım diye kafamda kurmaya başlarım son bir kurşunla da headshot hmm leziz 😋 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Mermi azaldığı zaman dolduruyorum 1 0 Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çarpışmıyosam 1 mermi eksikse bile değiştiririm sekmez 😂 1 0 Yorumla
BrighLord Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Şarjör değiştirmek için zamanım olursa her zaman. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şarjör bitmeden değiştiriyorum. Keyifli geceler. 1 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Adam yoksa 1 mermi bile eksikse değiştiririm. Ama adam varsa 5 mermi kala 1 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her fight bitiminden sonra direkt reload yaparım tek bir mermi harcamış bile olsam. :D 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. Fırsat buldukça sürekli değiştiriyorum. Alışkanlıktan zaten elim gidiyor her türlü. 1 0 Yorumla
Metrafon Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Genelde değiştirmeden eli aldığımız için çok kullanmıyoruz takımım ve ben gayet iyiyiz 1 0 Yorumla
ReeLKraL Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kanka ne olur ne olmaz müsaitsem 1 mermi bile gitse değiştiririm önemli olan güvenli alanda mıyım 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 728 cevap paylaştı. sık sık her atışta değiştiririm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Genelde mermi azaldıkça değiştiririm takıntım var
Sniper olmadığı müddetçe her fırsat bulduğum boşlukta basarım R ‘ye. Sniperda sonuna kadar bekliyorum zaten birkaç mermi anca atıyor 😅
Hemen degistirmemeyi ogrendim cunku 18 17 daha yeterli bir sayi 3 4 olursa degistiririm eger ki aim o kadar iyi degilse
Enteresan soru yarı yolda kalmayayım diye kafamda kurmaya başlarım son bir kurşunla da headshot hmm leziz 😋
Mermi azaldığı zaman dolduruyorum
Çarpışmıyosam 1 mermi eksikse bile değiştiririm sekmez 😂
Şarjör değiştirmek için zamanım olursa her zaman.
Şarjör bitmeden değiştiriyorum. Keyifli geceler.
Adam yoksa 1 mermi bile eksikse değiştiririm. Ama adam varsa 5 mermi kala
Her fight bitiminden sonra direkt reload yaparım tek bir mermi harcamış bile olsam. :D
Fırsat buldukça sürekli değiştiriyorum. Alışkanlıktan zaten elim gidiyor her türlü.
Genelde değiştirmeden eli aldığımız için çok kullanmıyoruz takımım ve ben gayet iyiyiz
Kanka ne olur ne olmaz müsaitsem 1 mermi bile gitse değiştiririm önemli olan güvenli alanda mıyım
Allah ne verdiyse dalıyom direkt
Yarı dolu bile olsa değiştiriyorum
Bittiginde
sık sık her atışta değiştiririm
Sınırsız değilse çeyrekte.
Canım sıkıldığında
Bittikçe
Fırsat bulunca hemen
Sürekli