Gamer 1 ay Online oyunlarda zıplayıp vurabilmek sizin için kolay mıdır zor mu? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Online oyunlar da zıplayıp vurmabilmek sizin için kolay mıdır zor mu 🤔#Gamer #FiqHShott Güncellemeler1 ay Süper soru 🥳 teşekkürler @KürkMantoluHayri abla 😊 Online oyunlarda zıplayıp vurabilmek sizin için kolay mıdır zor mu? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yiğitcan-1907 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Zula oynadığım için sürekli yaptığım bir şeydir.CS oynarken yapamıyordum çünkü mermi düz gitmiyor. 1 2 Yorumla FiqHShott 1 ay Benim attıklarım düz gidiyor hep 😄 Yorumla Yiğitcan-1907 1 ay Şanslı insan Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 101% 1 ay Kolay ama fps oyunlarında değil. :D Bir türlü alışamadım fps türüne. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Hiç öyle fantezilere girişmem pusucuyuz 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Gamer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim için kolaydır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zula oynadığım için sürekli yaptığım bir şeydir.
CS oynarken yapamıyordum çünkü mermi düz gitmiyor.
Benim attıklarım düz gidiyor hep 😄
Şanslı insan
Kolay ama fps oyunlarında değil. :D Bir türlü alışamadım fps türüne.
Onu bilmemde xantares icin kolay be. d
Wolfteamde çok vururduk eskiden
Hiç öyle fantezilere girişmem pusucuyuz
Benim için kolaydır
Beceremem hiç
Kolay çocuk oyuncagi
Kolay